Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

Kalender

Ingen begivenheder fundet

Gensynsweekend med landslejer

 

 

Så skal vi endelig mødes igen efter landslejren… Hurra!

 

 

Hvis du har lyst til at møde nye venner – eller et par stykker af de gamle, så er det nu, at du skal med på lejr. Hvis du samtidig har lyst til at være med til det fedeste løb, sove i telt og bruge en weekend sammen med en masse andre FDFere fra landsdel 5, så er der ingen undskyldninger mere…

 

Fredag d. 16. september mødes vi på Knudepunktet kl. 16:30 og kører til Mellerup Centeret ved Agerskov. Her bliver indtil søndag d. 18. september hvor er vi er tilbage på Knudepunktet ca. kl. 12:30.

 

Lejren koster: 100 kr, som betales ved ankomst

 

Tilmeldingsfrist senest d. 30/8. Der vil i uge 34 komme et tilmeldingslink via mail, hvor i skal tilmelde jer.

 

Tilmelding sker her

 

På lejren skal du medbringe:

 

FDF-skjorte, sovepose, liggeunderlag, skiftetøj, toiletgrej, håndklæde, regntøj, nattøj, varmt tøj, gode sko, gummistøvler, en vingummibamse til din leder og alle dine gode minder fra landslejren.

 

Vi vil gerne bede jer forældre om at hjælpe med forskellige ting, som i kan melde jer til sammen med tilmeldingen. Disse ting er:

 

Bage boller

 

Bage Kage

 

Køre til Mellerupcentret, Højsetvej 25, 6534 Agerskov

 

Køre hjem fra Mellerupcentret, Højsetvej 25, 6534 Agerskov

 

 

 

 

 

 

To top

Bliv leder

Lederne i FDF er den vigtigste person for børnene og er afgørende for, at børnene får en god oplevelse i FDF.

Men det er ikke kun børnene, der får noget ud af, at du er frivillig leder. Som leder får du selv mange gode oplevelser, et tæt fællesskab, praktiske ledelseserfaringer og mulighed for en bred lederuddannelse. Det viser sig i praksis både at pynte på ethvert CV og give erfaringer, der kan udnyttes i mange jobs i erhvervslivet.

FDF tilbyder dig hele tiden uddannelse til at blive bedre som leder. Det gælder både de bløde værdier omkring pædagogik og holdninger og de mere konkrete som aktiviteter til møder og lejre. Uddannelsen er i høj grad praktisk orienteret, og den vigtigste uddannelse er da også den, der finder sted i dagligdagen i kredsen; sammen med børnene og de andre ledere.

Har du lyst til at blive leder hos os, så send en mail til kredslederen.