Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

ingen nyheder i denne liste

Kalender

Ingen begivenheder fundet

Sæsonstart 2016/2017

Sæsonstart 2016/2017

 

Nu starter vi igen op til FDF. Vi holder sæsonens første arrangement som en stor fælles overnatning på Knudepunktet.

Det sker den 3. september til 4. september 2016.

Vi mødes kl. 15 lørdag og slutter igen kl. 11:30 søndag.

Tag din sovepose, liggeunderlag, toiletgrej og lidt skiftetøj med. Alt efter vejret og humøret finder vi ud af om vi sover ude eller inde.

 

Vi kommer til at lege sammen, lave aftensmad sammen og hygge sammen. Du må meget gerne tage en ven med, der har lyst til at få en masse sjove oplevelser.

 

Der er ingen tilmelding du kommer bare. Prisen for weekenden er 50 kr. der betales ved ankomst.

 

Vi glæder os til en rigtig hyggelig overnatning.

Hilsen

Lederne

To top

Bliv leder

Lederne i FDF er den vigtigste person for børnene og er afgørende for, at børnene får en god oplevelse i FDF.

Men det er ikke kun børnene, der får noget ud af, at du er frivillig leder. Som leder får du selv mange gode oplevelser, et tæt fællesskab, praktiske ledelseserfaringer og mulighed for en bred lederuddannelse. Det viser sig i praksis både at pynte på ethvert CV og give erfaringer, der kan udnyttes i mange jobs i erhvervslivet.

FDF tilbyder dig hele tiden uddannelse til at blive bedre som leder. Det gælder både de bløde værdier omkring pædagogik og holdninger og de mere konkrete som aktiviteter til møder og lejre. Uddannelsen er i høj grad praktisk orienteret, og den vigtigste uddannelse er da også den, der finder sted i dagligdagen i kredsen; sammen med børnene og de andre ledere.

Har du lyst til at blive leder hos os, så send en mail til kredslederen.