Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

Opstart 2016

31.07.2016

Torsdag 18. august kl. 18:30 i Ridemandsmølle.


Sommerlejr 2012

06.06.2012

Vilde vikinger


Sommerlejren gik i år til Skrænten ved Poustup sø.

I samarbejde med Skalborg og Svenstrup FDF fik vi en rigtig god sommerlejr med 26 deltagere.

Den første dag blev der lavet lavet sværd af liggeunderlag og masser af tape, skjolde, perler i ler og vikingedragter.

Dagen efter blev der sejlet i både kanoer og i en båd lavet af mælkekartoner,så den lignede et vikingeskib. Båden blev døbt Milktanic, men den stødte heldigvis ikke på isbjerge.

Milktanic var en stor sucess og de fleste fik en tur, ja selv præsten fra Skalborg var ude og sejle med Milktanic.

Om aftnen var der natløb med en række forskellige opgaver, hvor det til sidst lykkedes holdene at beri Loke, som var taget til fange af en jætte.

Mandag gik med kamp og konkurrencer, pandekagebagning og meget mere, men vi kunne godt mærke, at de fleste efterhånden var lidt trætte. Dagen sluttede med fest i Valhalla, hvor der blev spist gode ben til den store gulmedalje. Men her sluttede festen ikke lejrbålet blev tændt og efter nogle sketches blev der danset Vikingebuggy rundt om bålet og op til køkkenet, hvor alle kunne skåle i rigtigt (børne) mjød.

Tirsdag var sidste dag, så dagen stod op pakning, oprydning og rengøring. Mens vikingerne slås med sværd udenfor. Der var dog også gang andre konkurrencer og øvet i branmandtag, da der var mange små vikinger, man kunne øve sig på. Til sidst tog vi flaget ned og dansede en sidste Vikingebuggy, inden alle kunne tage trætte og glade hjem.

Til sidst vil jeg takke alle børn og ledere for en kanon god lejr, jeg håber, at vi ses igen snart. Jeg vil også takke Tor, for det gode vejr uden torden og lynild.

Tusinde FDF hilsner

Kendur

P.S. Der kommre billeder fra lejren senere.