Skaldyrssymfoni
Natmad
Indsendt af
Beskrivelse
Hvis rejerne der ikke er kogte, de koges i ca. 2 min i let saltet vand.
Hak løgene og steg dem i lidt olie.
Tilsæt de rensede muslinger og steg dem med i ca. 2 min.
Tilsæt hvidvin og kog under låg til alle muslingerne har åbnet sig, ca. 5 min.
Sigt hvidvin fra og pisk den kolde smør ned i den.
Server muslingerne i skåle sammen med fonden.
Server rejer og kreps sammen på et stort fad, med dild og citron.
Bemærkning
Tilbehør: Flutes, dild og 2 citroner.
Deltagere
10 - 10 personer
Varighed
60 min.
Inde/ude
Indendørs
Udendørs
Materialer
1000 gram
rejer
10 styk
kreps
1000 gram
blå muslinger
1 styk
løg
4 fed
hvidløg
3 deciliter
hvidvin
0.5 pakke
smør
1 pose
flute
1 bundt
dild
2 styk
citroner