Kofta med krydderier (kødboller med krydderier)
Made In India - missionsprojekt
Indsendt af
Beskrivelse
Denne ret serveres til ris sammen med andre retter.
Læg kødet i en stor skål og tilsæt ingefær, hvidløg, chilier, løg, æg, gurkemeje, garam masala, koriander og mynte eller mintsauce. Riv kartoflen ned i skålen og smag til med salt. Rør farsen sammen. Form blandingen til små boller på størrelse med golfkugler. Dæk dem til og lad dem hvile i cirka 25 minutter. Kødbollerne frituresteges til de er gyldne ca. 3- 5 minutter. Lad dem dryppe godt af, og server straks. Man kan også lave dem som almindelige frikadeller på panden eller i ovnen (mere børnesikkert)
Deltagere
10 - 10 personer
Varighed
40 min.
Inde/ude
Indendørs
Materialer
900 gram
hakket okse- eller lammekød
4 spiseske
ingefær
4 fed
hvidløg
8 styk
grønne chilier
2 styk
løg
2 styk
æg
1 teske
gurkemeje
2 teske
garam masala
100 gram
koriander
10 styk friske
mynteblade
1 halv teske
mintsauce
2 styk
kartofler
1 smule
salt
1 smule
olie