Brombær braiseret nakkefilet

Svinekød

Gryderet som går godt sammen med råstegte kartofler.

Indsendt af

Beskrivelse

Skær nakkefilen i 10 skiver og steg den i olie. Rens og skær grøntsagerne i skiver, steg dem med i gryden ved høj varme. Tilsæt bouillonterninger, timian og vand til det dækker. Kog retten i 1 time. Sigt fonden fra og jævn med maizena, pisk til sidst smør og brombær i. Server det hele sammen.

Bemærkning

Tilbehør: Råstegte kartofler.

Deltagere

10 - 10 personer

Varighed

120 min.

Inde/ude

Indendørs
Udendørs

Materialer

1200 gram nakkefilet
200 gram brombær
4 styk gulerødder
2 styk persillerødde
2 styk løg
4 fed hvidløg
0.25 bundt timian
3 styk bouillonterninger
1 smule maizena
100 gram smør