- en del af noget større

Ny landsDelsLedelse valgt

20.03.2017

På LandsDelsMødet lørdag den 18. marts 2017 blev der valgt ny LandsDelsLedelse i Landsdel 2. Stort tillykke til Flemming Würtz, Glenn Holmgaard-Udsen, Katrine Benée, Lasse Boe Jensen og Morten Stenbæk Andersen.


Velkommen til FDF Landsdel 2

FDF Landsdel 2 består af 45 kredse fordelt i det midtjyske. Fra Klim-Thorup-Vust i nord, til Frederiks i syd og fra Grenå i øst og til Egeris i vest. Landsdelens kredse er samlet i 10 lokale netværk, hvor formålet er at understøtte hinandens daglige arbejde. 

Landsdelen har en landsdelsledelse, som har det overordnede ansvar for landsdelens aktiviteter og for at gennemføre landsdelens lederuddannelse. Desuden er det landsdelsledelsens opgave at inspirere til løbende debat af arbejdet i FDF.

 

Tilmelding til sunset & snobrød

Hvis du kan lide fællesskab, sene aftentimer, snobrød og bålhygge eller andet lignende, så skal du med til Sunset og snobrød!

Tilmeldingen klik her

Aktiv lejr

Holdlederbrevet er klar og kan hentes her

 

Har kredsens senior eller unge leder lyst til at blive instruktør praktikant, kan der findes mere information her    

Blå Dag

Lørdag den 10. juni 2017 er alle FDFere inviteret til alle tiders BLÅ DAG i Ree Park Safari, så HUSK at sætte kryds i kalenderen allerede nu!

Parken vil være fyldt med masser af aktiviteter for alle, så pak madkurven og tag hele kredsen eller hele familien med. 

Vi glæder os til at farve Ree Park Safari helt blå - HUSK der er selvfølgelig gratis entré hvis man kommer i sin forbundsskjorte!

Hent indbydelsen her

Hent lederbrevet her

Puslinge/tumlingedag med Sille og Sigurd

Tag til fødselsdag med Sille og Sigurd

Lørdag den 23. september holder Sille og Sigurd fødselsdag - kunne du tænke dig at komme med? Alle puslinge, tumlinge, forældre og ledere er velkomne!

 

Hent flyver her