- en del af noget større

Ny landsDelsLedelse valgt

20.03.2017

På LandsDelsMødet lørdag den 18. marts 2017 blev der valgt ny LandsDelsLedelse i Landsdel 2. Stort tillykke til Flemming Würtz, Glenn Holmgaard-Udsen, Katrine Benée, Lasse Boe Jensen og Morten Stenbæk Andersen.


Velkommen til FDF Landsdel 2

FDF Landsdel 2 består af 45 kredse fordelt i det midtjyske. Fra Klim-Thorup-Vust i nord, til Frederiks i syd og fra Grenå i øst og til Egeris i vest. Landsdelens kredse er samlet i 10 lokale netværk, hvor formålet er at understøtte hinandens daglige arbejde. 

Landsdelen har en landsdelsledelse, som har det overordnede ansvar for landsdelens aktiviteter og for at gennemføre landsdelens lederuddannelse. Desuden er det landsdelsledelsens opgave at inspirere til løbende debat af arbejdet i FDF.

 

Seniorfestival

Kom med FDF på festival

 

Den 8. - 10. september er Kongeådalens Efterskole værk for FDF’s seniorfestival

 

Igen i år har Landsdel 2 booket en bus til transporten til Kongeådalens Efterskole, kan kredsen ikke sende et helt hold, så er der mulighed for at ligge OpsamlingsCampen for Landsdel 2.  

 

Mere info kan findes her

 

 

Aktiv lejr

Tilmedingen til årets aktivlejr kan findes her

 

Holdlederbrevet er klar og kan hentes her

 

Har kredsens senior eller unge leder lyst til at blive instruktør praktikant, kan der findes mere information her    

Sille og Sigurd dag

Tag til fødselsdag med Sille og Sigurd

Lørdag den 23. september holder Sille og Sigurd fødselsdag - kunne du tænke dig at komme med? Alle puslinge, tumlinge, forældre og ledere er velkomne!

 

Hent flyver her