Lidt om Udvalget

Ungdomsudvalget er en gruppe af ca. 10 ledere fra forskellige kredse i Landsdelen. Udvalget står for to årlige landsdelsarrangementer: Ungdomsweekenden i efteråret for væbnere, seniorvæbnere og seniorer, samt Lederfesten, et festligt forårsarrangement for alle over 18 år.

Vi sørger løbende for at indsupplere nye medlemmer i udvalget, så der hele tiden er nok hænder til opgaverne, erfarne kræfter at trække på og nye friske hoveder til at hive os væk fra det, vi plejer.

Ungdomsudvalget holder møde ca. 1 gang om måneden, dog oftere op til de to årlige arrangementer. Vi forventer, at man prioriterer højt at deltage i møderne, og at man bidrager aktivt både i idéudviklingen samt afviklingen af aktiviteter.

Hvis dette lyder som noget for dig, eller du har opklarende spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte formanden for udvalget, Camilla Frich Riber. Skriv meget gerne en kort beskrivelse af dig selv, samt hvorfor du kunne have lyst til at være med i udvalget.

Lederfest 2018 - Godt og Blandet

Hvornår? Festen afholdes lørdag d. 3. marts 2018 kl 18.00

Senest tilmelding lørdag d. 24. februar 2018

www.ungdomsudvalget.nemtilmeld.dk/14/

Læs mere her

Find indbydelse her

Voksen med noget på hjertet

I FDF står frivillige ledere klar til at byde dit barn velkommen til sjove og fantasifulde aktiviteter hver uge. Alle ledere i FDF er over 18 år, de tager ansvar til de ugentlige møder og har blik for det enkelte barns trivsel i fællesskabet.

Udvalgets medlemmer

Camilia Riber - Formand

Gitte Taasti - Kasserer

Cathrine Holm

Anne Kathrine M. Bedsted

Alexander Neergaard

Martin Boier

Anders Mårup

Anders Jørgensen

Mikkel Kaas Pedersen

Ulrik Landberg Stephansen

Camilla Riber - Formand

Tlf. 21 75 27 11

camillariber@gmail.com

Alexander Neergaard - Kasserer

Tlf. 53 38 03 35

alexander.fdf@gmail.com