Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv (herunder sejlads), musik og leg.

Familie FDF ferie!

14.06.2017

På FDF sejlcenter Limfjord kan FDF familier få årets herligste sommerferie! De gode faciliteter omfatter bådhytte, sheltere, joller, kajakker og magasinbygning. Her får FDF familierne  rigtig meget for pengene og endda en...


Royal opmærksomhed

06.04.2012

Dronningen omtaler FDF Sejlcenter Limfjord


I forbindelse med Dronning Margrethes besøg på FDFs Landslejr på "Sletten" i sommeren 2011 omtalte HM Dronningen i sin samtale med Landsforbundets formand, Preben Siggaard, uopfordret sit konkrete og positive kendskab til FDF Sejlcenter Limfjord på Jegindø.

Sejlcenterbestyrelsen har kvitteret overfor Dronningen for denne positive opmærksomhed med et brev, hvori sejlcenterbestyrelsen inviterer Dronningen til at besøge FDF Sejlcenter Limfjord når lejlighed byder sig - evt. i forbindelse med et kommende sommertogt.

Kabinetssekretær Henning Fode har på Dronningens vegne takket for brevet og meddelt, at man lader invitationen indgå i planerne for kommende sommertogter for Kongeskibet. 

Brevet til Dronningen - og svaret fra babinetssekretæren - kan ses under fanebladet "Foto/info".