Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv (herunder sejlads), musik og leg.

Familie FDF ferie!

14.06.2017

På FDF sejlcenter Limfjord kan FDF familier få årets herligste sommerferie! De gode faciliteter omfatter bådhytte, sheltere, joller, kajakker og magasinbygning. Her får FDF familierne  rigtig meget for pengene og endda en...


NYE SEJLJOLLER INDKØBT

Importør Ove Skovgaard-Mortensen overrækker salgsdokumentet på de 3 nye Wayfarer Mk4 sejljoller til bestyrelsesformand i FDF/SCL Martin Ottosen

05.04.2014

A.P.MØLLER-FONDENS PENGE ANVENDT TIL ET GODT FORMÅL


Som omtalt andetsteds på hjemmesiden modtog FDF/SCL i efteråret 2013 en flot donation fra A.P.Møllers Almene Fond på 250.000 kr. til køb af nye Wayfarer Mk4 sejljoller.

Sejlcenterbestyrelsen har siden indgået aftale med importøren af jolletypen i DK, "Skovgaard-Mortensen Yacht Bureau Aps" på Hundige Havn om levering af 3 stk. nye Wayfarer Mk4, som nu er under produktion på det engelske værft "Hartley Boats", og jollerne ventes leveret på Jegindø Havn medio juni 2014 under stor festivitas :) !!

Sejlcenterbestyrelsen fortsætter med at nå målet om en HEL MILLION KRONER fra velgørende og almene fonde til den resterende udskiftning af jolleflåden på FDF/SCL.  - Der er MEGET at glæde sig til på FDF/SCL :) !!!