Dit bidrag giver oplevelser til børn og ungeDit bidrag giver oplevelser til børn og unge

Foto: Jonas Holmriis


I FDF vil vi give børn og unge, udfordringer og fællesskab, tro på Gud og mod på livet.  Det er der hver uge mange hundrede frivillige ledere, som gør i landets 380 FDF-kredse.


Enhver økonomisk støtte til FDFs arbejde vil blive modtaget med glæde. Et bidrag vil blive brugt på, at sikre at flere børn og unge får gode oplevelser i FDF, og at flere børn og unge får FDF med i deres rygsæk.


Da FDF er godkendt som modtager af skattefradragsberettigede gaver efter ligningslovens §8a, kan bidrag til FDF trækkes fra i skat.


Læs mere her om om undefinedskattefradrag.

 

- Og tak for din støtte til FDF på forhånd.

Støt via dankortbetalingStøt via dankortbetaling

Her kan give et bidrag online ved brug af dit Dankort. Ønsker du at støtte med andre beløb end dem du kan vælge på siden, bedes du foretage en kontooverførsel.

undefinedKlik her for at foretage en dankortbetaling

Støt via en kontooverførselStøt via en kontooverførsel

Du kan støtte FDF ved at overføre penge direkte til FDFs bankkonto. Anvend registreringsnr.: 3001 og kontonr.: 3001576984. Husk at FDF skal have oplyst dit CPR–nr hvis beløbet skal indberettes SKAT samt information hvis du ønsker bidraget skal gå til et bestemt formål, f.eks FDFs aktuelle internationale projekt.

Betænk FDF i dit testamenteBetænk FDF i dit testamente

Hvis du betænker FDF i dit testamente, går hele beløbet til FDFs arbejde. FDF er som organisation fritaget for at betale afgift til staten i forbindelse med arv. 

Da FDF er fritaget for at betale afgift til staten i forbindelse med arv, kan det altså være attraktivt at tænke FDF med i sit testamente, hvis man er enlig eller barnløs. Overvejer du at indskrive FDF i dit testamente, er der en del formaliteter, som du skal være opmærksom på. FDF bidrager gerne med råd og vejledning. Kontakt FDFs forbundskontor på 33 13 68 88 eller FDF@remove-meFDF.dk

Læs mere undefinedher.

 

 

 

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet.

Lege

Freezer

Freezer er en blanding af fane-leg og linie-leg. En tonseleg for de ældre.

Deltagere og alder

8 - 12 deltagere.
14 - 18 år.

LØB

Stolestafet

Samarbejde

Hvert hold får en stak stole (færre end der er deltagere på holdet). Holdets opgave er nu et komm…

KOGEBOGEN

Indisk kabob

Tilbehør: Ris og salat. Mariner kødet i så lang tid som muligt (1-24 timer). Fordel kødet på 1…

SKETCH

Glarmesteren

Roller: Frue, mand, en lille dreng

Sketchen: Fruen sidder i køkkenet, da der lydder et vældigt brag.

undefinedSketchdatabasen

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF   |   Rysensteensgade 3   |   1564 København V.   |   Tlf.: 33 13 68 88   |   E-mail: FDF@remove-meFDF.dk