Kredsens uddannelsesplan

En uddannelsesplan kan bruges til at skabe overblik over kredsens behov og ledernes ønsker.

Lederne i kredsen kan altid blive dygtigere og klogere. Derfor har alle FDF-kredse mulighed for at benytte en række værktøjer og forskellige kurser i forbundet eller lokalt i landsdelen. Der er mange muligheder for at deltage i uddannelse.

Uddannelsesoversigt

Det kan være fordelagtigt at sætte FDFs mange uddannelsesmuligheder lidt i system. Du kan se de mange muligheder i uddannelsesoversigten for unge mellem 13 og 19 år. Derudover har mange landsdele ekstra tilbud og kurser til forskellige målgrupper.

Hent filen og tilføj landsdelens egne tilbud. Så giver oversigten mening for de unge i din kreds eller landsdel. Del derefter arket med de unge ledere hos jer.

Forskellige behov for uddannelse

Nogle ledere føler sig sikkert godt rustet til at klare de opgaver, de har. Andre ledere kunne godt bruge ny inspiration eller de har brug for mere specialiseret viden.

Til at holde overblik over, hvilke ledere der har interesse i hvilke kurser, kan du bruge et skema. Du kan hente både skema og den tilhørende vejledning.

Snak om lederuddannelse i kredsen

Det er altid godt, at I sammen omkring ledermødebordet har en dialog om uddannelse af jer som ledere. Og hvilke behov I i fællesskab ser hos kredsen.

Hvis der er behov for at lægge en længere plan end til næste kursus, kan du også bruge uddannelsesskemaet til det. For eksempel for assistenter, der starter på deres grundlæggende lederuddannelse, som rækker nogle år frem.