FDF Vejle 5

Møde hver onsdag

Alle aldersklasser 17.00- 18.30

Adresse

Nørremarksvej 90, 7100 Vejle

FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra.

Bliv FDF'er i Vejle 5

Er du klar til en sjov og anderledes barndom, med udfordringer, sammenhold og fantasi! Vi er gerne ude på sjov og ballade i naturen, i byen eller på vandet, hvor vi lærer forskellige færdigheder som bål, førstehjælp og ikke mindst hvordan vi skal færdes i naturen. Vi bruger gerne fantasien når vi oplever spændende ting sammen!

Hver uge mødes de enkelte klasser, som udgangspunkt i kredshuset, hvor mærker tages, lege leges og hvor vi har det sjovt sammen. Disse møder planlægges af klassens ledergruppe, hvor erfarne og nye ledere sammensætter en række aktiviteter, der til sammen danner en rød tråd og et møde spækket med aktiviteter.

Vi elsker også at tage på ture ud af huset, weekendture og sommerlejr, hvor vi enten ligger i telt eller bor i hytter. Dagene mens vi er på lejr bruger vi gerne på mange forskellige aktiviteter som leg, (nat) løb, bål og koder.

Du kan starte til FDF, hvis du er fyldt 5 år og fortsætte til du er 19 år, hvor du har mulighed for at blive leder. I FDF Vejle 5 fungerer seniorerne (fra 9. klasse og op) desuden som hjælpeledere.

Se nærmere oplysninger om mødtidspunkt, ledere og program under de enkelte klasser.

For forældre

Som forælder til et barn i FDF forventer vi selvfølgelig først og fremmest, at du sørger for at dit barn kommer afsted til de ugentlige møder, samt at dit barn har fornuftigt overtøj og fodtøj på, der passer til vejret. Desuden forventer vi at du eller barnet melder afbud, hvis man bliver forhindret, så vi ikke står og venter forgæves på nogen, der ikke kommer.

Desuden er vi i FDF Vejle 5 helt afhængige af, at forældre bakker op om nogle af de aktiviteter og arrangementer i kredsen, som gør at vi kan tjene penge til arbejdet i kredsen og skabe gode rammer for møderne. Vi har bl.a. brug for hjælp til uddeling af affaldsposer (én gang årligt, der kommer besked med børnene hjem), praktiske opgaver i forbindelse med vores bankospil, samt vores markedsdag i foråret. Hold øje med kalenderen, med mails, sms'er og med de sedler som børnene får med hjem.

Kredsens kalender

Der er ingen planlagte begivenheder i de valgte kalendre.

Der er ingen planlagte begivenheder i de valgte kalendre.

Vil du lege med?

FDF er en fritidsaktivitet for børn og unge med leg, fællesskab og sjove oplevelser. Vi bygger huler og forhindringsbaner, løser gåder og mysterier, går på opdagelse i naturen, rister skumfiduser over bål, tager på ture og lejre, klæder os ud, lytter til historier og dyster mod og med hinanden i fantasifulde discipliner.

I FDF tror vi på, at hvert enkelt menneske er skabt med værdi i sig selv, men først i mødet med andre bliver vi hele mennesker. Gode relationer giver modstandskraft og lærer børn og unge at tage ansvar for andre og værdsætte det forpligtende fællesskab.

Vi sætter fælleskabet i fokus