Weekendture for Puslinge, Tumlinge og Pilte ligger typisk fra lørdag formiddag til søndag midt på dagen, og har dermed 1 overnatning.
Lederne har stort fokus på, at det skal være en god oplevelse at overnatte et andet sted end derhjemme, da vi ved at det for mange er første gang man sover udenfor hjemmet. Vi sover oftest indendørs i en hytte.

Weekendture for Væbnere, Seniorvæbnere og Seniorer ligger typisk fra fredag aften til søndag midt på dagen og har 2 overnatninger.
Vi melder ud i forbindelse med indbydelsen om vi sover indendørs (i hytte) eller udendørs (i f.eks. telt eller shelter).

Man er som forældre meget velkommen til at henvende sig, hvis jeres børn er i risiko for at få hjemve. Det er en problematik lederne oplever hvert år, og vi har en masse erfaring med at håndtere det, så det bliver en god oplevelse for jeres barn - og også for jer som forældre!

I forbindelse med nogle weekendture, vil der være behov for at nogle forældre kan køre børn og/eller materialer til og fra lejren. Det melder vi ud i indbydelsen.
Du kan som forældre også bidrage til en tur ved at bage en kage, som vi kan tage med - og på nogle ture vil der også være mulighed for at tage med som "tante". En rolle hvor du som forældre hjælper med det praktiske på selve turen i forbindelse bl.a. madlavning eller aktiviteter. Det er en unik mulighed for at opleve hvordan lejerlivet i FDF foregår.

Indbydelser kommer ud løbende - oftest sammen med programmet for den pågældende sæson.