Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

Kredsweekend 2017

Foto: Birgit Schultz

09.03.2017

Med cowboys og indianere på tur


I weekenden d. 3.-5. marts 2017 drog hele FDF Aarhus 1 på lejr til Brædstrup, hvor vi havde lånt hytten Sømosegaard af den lokale FDF-kreds. I alt var 32 børn, 10 ledere og to tanter og en onkel af sted, så der var godt fyldt op.

Efter ankomst og madpakker fredag lærte Christina os line dance, og så var det på hovedet i seng.

Lørdag formiddag blev brugt på cowboyaktiviteter med bl.a. lassokast, (vand)pistolskydning og guldgravning. Vi bagte også tortillas over bål, som vi fik til den lækre chili con carne, vores søde køkkenfolk havde lavet til os til frokost. Om eftermiddagen kom hyggedilicencen forbi, og vi kunne bruge vores nyopgravede guld på skumfiduser og bananer med chokolade til at lave over bålet.

Eftermiddagen bød på indianeraktiviteter; tumlingene fandt deres indre åndedyr, dansede regndans og lærte sig i helt lydløst at snige sig ind på lederne og overfalde dem (hvilket de var ret gode til). Piltene og væbnerne øvede sig i at finde vej med lidt besvær – heldigvis kom alle levende hjem.

Om aftenen havde lederne forberedt en overraskelse: vi skulle nemlig se MGP! Der var pyntet op med ægte MGP-pynt, popcorn og saftevand, og med madrasser over hele gulvet og showet på storskærm var det en rigtig hyggelig aften. Da de små var lagt i seng, var piltene og væbnerne ude på natløb, hvor de skulle finde Høvding Sa-Mos-Eg-Gards skat.

Søndag formiddag var det tid til det store opgør mellem cowboys og indianere i form af et kæmpe spil stratego. Det endte heldigvis med, at alle besluttede sig for at være gode venner i stedet for at slås – og så kunne vi alle sammen i fred og fordragelighed spise ægte cowboy-brunch med forældrene, der var kommet for at hente os.

Tak for en dejlig weekend!