FDF Århus 14. kreds

Møde hver uge

Tirsdagsmøder
Puslinge/Tumlinge 16.30 - 18.00
Pilte/Væbnere 18.00 - 19.30
Seniorvæbnere 19.00-21.00
En gang om måneden
Seniorer Forskelligt fra gang til gang

Adresse

Kredshuset
Skrydstrupvej 4
8200 Aarhus N

Se på kort >

Kredshuset bygges om

Vores dejlige kredshus bliver fra sommeren 2022 og indtil foråret 2023 renoveret og udbygget. Vi glæder os til at komme tilbage til egne lokaler, men indtil de står færdige, har vi en aftale med skolen om, at låne lokaler lige ved siden af i Pavillonen.

Så det er her du kan finde os hele efteråret og vinteren: Vorrevangskolen - Pavillonen.

Vi henter naturligvis stadig i SFO'en.

FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra.

Kredsens kalender - Stadig under udbygning...

Der er ingen planlagte begivenheder i de valgte kalendre.

Vil du lege med?

FDF er en fritidsaktivitet for børn og unge med leg, fællesskab og sjove oplevelser. Vi bygger huler og forhindringsbaner, løser gåder og mysterier, går på opdagelse i naturen, rister skumfiduser over bål, tager på ture og lejre, klæder os ud, lytter til historier og dyster mod og med hinanden i fantasifulde discipliner.

I FDF tror vi på, at hvert enkelt menneske er skabt med værdi i sig selv, men først i mødet med andre bliver vi hele mennesker. Gode relationer giver modstandskraft og lærer børn og unge at tage ansvar for andre og værdsætte det forpligtende fællesskab.

Vi sætter fælleskabet i fokus

Sikr dine børns fremtid med et børnetestamente

Juridiske dokumenter, såsom et testamente, forklarer, hvordan du ønsker, at din formue skal fordeles, når du er gået bort. For forældre til mindreårige børn er der en endnu vigtigere grund til også at oprette et børnetestamente. Her kan du give udtryk for, at du ønsker en bestemt værge til at have forældremyndighed over børnene i tilfælde af, at begge forældre går bort.

Hvad sker der, hvis jeg ikke laver et børnetestamente?

Hvis forældre ikke opretter et børnetestamente og skriver, hvem de ønsker skal have forældremyndigheden over børnene, er det Staten, der afgør, hvem der er bedst egnet. Den eller de personer, der i sidste ende bliver tildelt forældremyndigheden, er måske ikke dem, du som forælder ville have valgt til denne rolle.

Opret et gratis børnetestamente

Som forældre til mindreårige børn kan du nu ved hjælp af FDF oprette et børnetestamente gratis. Det sikrer børnene på bedste vis, hvis begge forældre ikke længere er her. Dette er et tilbud fra FDF, som har indgået et samarbejde med virksomheden Dokument 24. Her kan I oprette et børnetestamente nemt og hurtigt via en online skabelon til 0 kroner. Der skal besvares en række spørgsmål, hvorefter testamentet bliver sendt lige bagefter til den angivne e-mailadresse.

Skriv et gratis børnetestamente her.

Andre fordele ved et børnetestamente

En anden fordel ved at oprette et børnetestamente er, at børnenes værger kan få hjælp på andre måder. I kan eksempelvis i testamentet skrive, at værgerne skal modtage et specifikt beløb hver måned fra børnenes arv. Dette beløb skal bruges på børnene, så de kan få de ting, som de har brug for. Det kan være en stor økonomisk byrde for mange pludseligt at blive værger for mindreårige børn. Ved at gøre dette kan det hjælpe mange med at få råd til at være værger for dine børn.

Ønsker du at donere arv til FDF Århus 14. kreds?

Vil du gerne donere hele eller dele af din arv til FDF Århus 14. kreds, kan du naturligvis også gøre det. Ønsker du at vide mere, kan du læse mere om det via dette link. Du er også velkommen til at kontakte FDFs forbundskontor på tlf. 33 13 68 88 eller sende en mail på fdf@fdf.dk.