FDF Alsønderup

Klassemøder

Puslinge Mandage i lige uger kl. 17:00 - 18:30
Tumlinge Tirsdage kl. 17.30 - 19.00
Pilte Tirsdage kl. 18.00 - 20.00
Væbnere Mandage kl. 18.00 - 20.00
Seniorvæbnere Mandage kl. 18.00 - 20.00
Seniorer Mandage kl. 19.00 - 21.00
25+ Efter aftale
Familie FDF Efter aftale

Adresse

Baunetgården
Baunevej 16, Alsønderup
3400 Hillerød

Se på kort >

Mandag d. 8. marts starter klassemøder for Væbnere, Seniorvæbnere & Seniorer

Som I sikkert allerede har hørt og læst, åbner myndighederne for at udendørs fritidsaktiviteter kan starte op igen fra d. 1. marts.

Det er vi rigtig glade for, da vi har savnet møderne og samværet med ungerne rigtig meget.

Vi har dog valgt, at vi i første omgang kun starter klassemøder for væbnere, seniorvæbnere og seniorer, fra og med d. 8. marts.

Puslinge, tumlinge og pilte kommer desværre til at vente lidt, da vi gerne vil se tiden an. Vi vil løbende evaluere og starter op lige så snart vi er klar til det. Vi melder selvfølgelig løbende ud og håber snart at se førnævnte klasser igen.

Mht. test hverken vil eller kan vi kræve at børn og ledere bliver testet. Men vi henstiller til at alle efterlever myndighedernes generelle retningslinjer om hyppige tests.

Møder vil blive afholdt i forhold til alle relevante retningslinjer, herunder FDF landsforbunds, som I kan se nedenstående:

• Der må fra d. 1. marts afholdes udendørs foreningsaktivitet for op til 25 personer inkl. ledere. Foreningsaktiviteten er ikke underlagt aldersbegrænsninger. Bemærk at indendørs foreningsaktivitet fortsat ikke er tilladt. Derfor skal kredshuse fortsat holdes lukket for adgang - dog må der ifm. afhentning af materialer eller toiletbesøg tages kort ophold indendørs.
• Udendørs foreningsaktivitet kan foregå i flere grupper á 25 personer, så længe hver gruppe udgør et selvstændigt/eget arrangement, og grupper holdes indbyrdes effektivt adskilt før, under og efter aktiviteten. Det kan fx ske ved, at området inddeles i felter, så hver gruppe har sit eget felt. Vær opmærksom på, at samme leder ikke kan lede flere grupper á 25 personer på samme tid og sted, da aktiviteten i så fald betragtes som ét samlet arrangement – og dermed er underlagt forsamlingsforbuddet på 25 personer.
• Det er muligt at afholde et arrangement med en samlet tilslutning på mere end 25 deltagere, så længe arrangementet er delt i tidsforskudte intervaller og der på intet tidspunkt er flere end 25 personer til stede på samme sted samtidig. Der må gerne være gengangere mellem personerne (fx ledere) i de forskellige tidsforskudte dele af et arrangement.
• Der bør som udgangspunkt holdes to meters afstand mellem personer. Aktiviteter med fysisk kontakt under 2 meter (under fx leg) kan gennemføres, og i det tilfælde bør der være ekstra stor opmærksomhed på de øvrige anbefalinger, særligt ved hygiejne og forebyggelse af kontaktsmitte.
• Der er ikke krav om brug af mundbind ved foreningsaktivitet udendørs. Ved ophold indendørs er der krav om brug af mundbind.
• Der er ikke krav om test forud for deltagelse i foreningsaktivitet. Landsforbundet anbefaler, at kredse opfordrer ledere/børn til at efterleve myndighedernes generelle retningslinjer om hyppige tests.
• Det er muligt at afholde aktiviteter med overnatning i telt/shelters, såfremt forsamlingsforbuddet på 25 personer overholdes.

På vegne af FDF Alsønderup

Kredsleder, Michael Heegaard

Bestyrelsesformand, Claus Erikslev Jensen

FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra.

Vil du lege med?

FDF er en fritidsaktivitet for børn og unge med leg, fællesskab og sjove oplevelser. Vi bygger huler og forhindringsbaner, løser gåder og mysterier, går på opdagelse i naturen, rister skumfiduser over bål, tager på ture og lejre, klæder os ud, lytter til historier og dyster mod og med hinanden i fantasifulde discipliner.

I FDF tror vi på, at hvert enkelt menneske er skabt med værdi i sig selv, men først i mødet med andre bliver vi hele mennesker. Gode relationer giver modstandskraft og lærer børn og unge at tage ansvar for andre og værdsætte det forpligtende fællesskab.

Vi sætter fælleskabet i fokus