FDF Ansager

FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra.

(Check altid "Aktuelt lige nu" for diverse tilmeldinger osv.)

Vi rejser et skur.......

Efter en laaang ansøgnings periode, er vi endelig kommet igang med et længe ønsket opbevaringsskur. Vi kan ikke selv, - men med fantastisk hjælp fra Søren Sørensen, Frederik og John Brix-Thomsen er vi kommet godt igang. De har målt ud, sat af, gravet ud, kørt sand, stampet....... i er en uvurderlig hjælp. TAK.

Struktør Kristian Guldager og søn, har støbt og pudset. Tak for et godt tilbud, Kristian. Det ligner jo en hel million her i forårssolen.

Vil du lege med?

FDF er en fritidsaktivitet for børn og unge med leg, fællesskab og sjove oplevelser. Vi bygger huler og forhindringsbaner, løser gåder og mysterier, går på opdagelse i naturen, rister skumfiduser over bål, tager på ture og lejre, klæder os ud, lytter til historier og dyster mod og med hinanden i fantasifulde discipliner.

I FDF tror vi på, at hvert enkelt menneske er skabt med værdi i sig selv, men først i mødet med andre bliver vi hele mennesker. Gode relationer giver modstandskraft og lærer børn og unge at tage ansvar for andre og værdsætte det forpligtende fællesskab.

FDF - en del af fællesskabet.

Møde hver mandag

Puslinge 16.30 - 18.00
Tumlinge 16.30 - 18.00
Pilte 16.30 - 18.00

(Bh.kl. - 4.kl.)

Forbehold for ændringer

Møde hver onsdag

Væbnere 19.00 - 21.00
Seniorvæbnere 19.00 - 21.00
Seniorer 19.00 - 21.00
(5 kl. og op) Forbehold for ændringer

"Hytten" vores mødested

Kanalvej 3

6823 Ansager

Vi bor her

Støt vores sponsorer, - de støtter os. ;-)