FDF Odense 14 Ansgar

Kom og leg med hver mandag

Går dit barn i 0-2 klasse, har vi møde mellem kl. 18:30 til 19:30

Eller går dit barn i 3 til 9 klasse vi mødes kl. 18.30 til 20.00

Alle børn og unge er velkomne, så kom og vær med!

Vi bruger også rigtig meget Facebook til at sende informationer om mødet eller ture ud, så kig ind og se hvad vi laver for tiden.

Og de 3 første møder er GRATIS!

Her har vi det sjovt:

FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra.

Det vil tage lang tid og forklare hvad FDF er, for vi laver bare så mange spændende ting.

I denne video bliver det forklaret meget kort og godt hvad vi faktisk kan lave eller oplever i FDF, videoen er lavet til jer som endnu ikke ved hvad FDF er.

Vil du lege med?

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg. Vi mødes i kredshuset, der ligger ved Ansgar Kirke, hver mandag kl. 18.30 – 20.00.

FDF er en fritidsaktivitet for børn og unge med leg, fællesskab og sjove oplevelser. Vi bygger huler og forhindringsbaner, løser gåder og mysterier, går på opdagelse i naturen, rister skumfiduser over bål, tager på ture og lejre, klæder os ud, lytter til historier og dyster mod og med hinanden i fantasifulde discipliner.

I FDF tror vi på, at hvert enkelt menneske er skabt med værdi i sig selv, men først i mødet med andre bliver vi hele mennesker. Gode relationer giver modstandskraft og lærer børn og unge at tage ansvar for andre og værdsætte det forpligtende fællesskab.

Hvor har vi det sjovt:

Kontakt os her:

Skriv til kredslederne Bastian og Frederikke på deres mail: Ansgar@FDF.dk

Vi sætter fælleskabet i fokus

FDF har lavet en video der forklarer om noget af det vi fokuserer på, fællesskab og relationer.