Midtvejsdebat

Midtvejsdebat

8. November 20:00 - 9. November 16:00

Min og vores folkekirke – Midtvejsdebat på Silkeborg højskole!

Dette års midtvejsdebat kommer til at handle om tilknytningen til folkekirken fra tre forskellige perspektiver. Midtvejsdebatten er samtidig et kursus, hvor du vil få inspiration med hjem til kreds- og udvalgsarbejdet. Som deltager modtager du et kursusbevis efter deltagelse.

”For at være leder i FDF skal man have en personlig tilknytning til folkekirken.” Sådan står det skrevet i vores vedtægter, men hvad vil det egentlig sige? Der er sikkert lige så mange forskellige svar på dette, som der er FDF-ledere - eller måske endda medlemmer i folkekirken. På baggrund af et inspirationsoplæg, vil vi tale om emnet Mig og min tilknytning.

Som FDF-kreds er man også tilknyttet den lokale kirke, men hvordan etablere vi det gode samarbejde, eller vedligeholder det vi allerede har? Hvad hvis man ikke selv tilhører sognet, og hvad hvis kirken allerede har deres eget børne- og ungdomsarbejde? Sammen skal vi blive klogere på det at være kreds i kirken.

En ting er, hvordan vi internt i FDF taler sammen om denne tilknytning, men hvilken fortælling skal vi have ud til lokalsamfundet eller til den forældre der pludselig kommer og spørger efter et piltemøde? Sammen skal vi debattere, hvilken fortælling vi skal tage med videre ud.

På midtvejsdebatten mødes seniorer, ledere, kredsledere, landsdelsledelser, folk fra FDF’s skoler og ansatte samt Hovedbestyrelsen og debatterer FDF’s tilknytning til folkekirken – både personligt, på kredsplan og som landsforbund. I løbet af døgnet, vil vi blive kloge på os selv og hinanden, samt få nye inputs udefra. Det er din mulighed for at diskutere FDF i dag og i fremtiden.

Dato

8. November 20:00 - 9. November 16:00

Sted

Platanvej 12, 8600 Silkeborg, Danmark

Målgruppe

Ledere (18+)

Pris

700,- kr, herefter refunderes rejsegodtgørelsen.

Tilmeldingsfrist

21/10 2019

Arrangør

Landsforbundet

Tilmeld