Tag med på Midtvejsdebatten

Midtvejsdebatten på Silkeborg Højskole i november.

Foto: Thomas Heie Nielsen

”For at blive leder i FDF skal man have personlig tilknytning til den danske folkekirke.” Sådan står det skrevet i vores vedtægter, men hvad vil det egentlig sige? Der er sikkert lige så mange forskellige svar på dette, som der er FDF-ledere - eller måske endda medlemmer i folkekirken. På baggrund af et inspirationsoplæg, vil vi tale om emnet Min og vores folkekirke.

Som FDF-kreds er man også tilknyttet den lokale kirke, men hvordan etablerer vi det gode samarbejde, eller vedligeholder det vi allerede har? Hvad hvis man ikke selv tilhører sognet, og hvad hvis kirken allerede har deres eget børne- og ungdomsarbejde? Sammen skal vi blive klogere på det at være kreds i kirken.

En ting er, hvordan vi internt i FDF taler sammen om denne tilknytning, men hvilken fortælling bringer vi ud til lokalsamfundet, eller til den forælder der pludselig kommer og spørger efter et piltemøde? Sammen skal vi debattere, hvilken fortælling vi skal tage med videre ud.

På midtvejsdebatten mødes seniorer, ledere, kredsledere, landsdelsledelser, folk fra FDFs skoler, ansatte samt hovedbestyrelsen for at debattere FDFs tilknytning til folkekirken – både personligt, på kredsplan og som landsforbund. I løbet af døgnet, vil vi blive kloge på os selv og hinanden, samt få nye inputs udefra. Det er din mulighed for at diskutere FDF i dag og i fremtiden.

Tidspunkt:

Fredag d. 8. november kl. 20 til lørdag d. 9. november kl. 16.

Sted:

Silkeborg Højskole, Platanvej 12, 8600 Silkeborg

Pris:

700 kr. 

Indkvartering:

Grundet et fantastisk stort antal elever på Silkeborg Højskole i år, er der desværre ikke mulighed for at tilkøbe et værelse. Der bliver lavet sovesale, hvor man selv medbringer liggeunderlag og sovepose. Hvis du har særlige behov ift. overnatning, kan du dog kontakte forbundskontoret, så finder vi en løsning.