Oplevelser du ikke vil gå glip af

 

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet.

 

Kig forbi og se om FDF er noget for dig.

FDF - mere end et almindeligt tilbud!

Som barn i FDF kan du…

lære nye og sjove lege - bruge din fantasi - lave mad på bål - gå på opdagelse i naturen - spille teater - synge og danse - tage på tur uden far og mor - få nye venner - grine så du får ondt i maven… Er du klar?

Som ung i FDF kan du…

møde nye venner - spille musik - blive taget alvorligt - deltage på ture og event i Danmark og resten af verden - opleve fællesskab og udfordringer, der rykker… Tør du lade være?

Som voksen i FDF kan du…

få lov til at lege - få en meningsfuld fritid som frivillig leder, hvor lønnen udbetales i en skatkiste af oplevelser - få erfaringer med børn, unge, pædagogik og organisationsarbejde… Prøv det!

Bliv leder

Lederne i FDF er den vigtigste person for børnene og er afgørende for, at børnene får en god oplevelse i FDF.

Men det er ikke kun børnene, der får noget ud af, at du er frivillig leder. Som leder får du selv mange gode oplevelser, et tæt fællesskab, praktiske ledelseserfaringer og mulighed for en bred lederuddannelse. Det viser sig i praksis både at pynte på ethvert CV og give erfaringer, der kan udnyttes i mange jobs i erhvervslivet.

FDF tilbyder dig hele tiden uddannelse til at blive bedre som leder. Det gælder både de bløde værdier omkring pædagogik og holdninger og de mere konkrete som aktiviteter til møder og lejre. Uddannelsen er i høj grad praktisk orienteret, og den vigtigste uddannelse er da også den, der finder sted i dagligdagen i kredsen; sammen med børnene og de andre ledere.

Har du lyst til at blive leder hos os, så send en mail til kredslederen.