Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

Har du lyst at hjælpe

Da vi kun er få ledere i kredsen byder vi al hjælp velkommen.  Det kan være alt fra praktiske ting og til at hjælpe til et børnemøde en eller flere gange. Så sig til og kontakt os, hvis du har lyst til at hjælpe os.

Du er også velkommen til at kontakte os og høre nærmere, hvis du synes det kunne være spændende at deltage i bestyrelsesarbejde eller som børneleder.

Vi glæder os til at høre fra dig

Bliv leder

Lederne i FDF er den vigtigste person for børnene og er afgørende for, at børnene får en god oplevelse i FDF.

Tidligere FDF- eller spejdererfaring behøves ikke. Det vigtige er at du møder børnene som dig. Men det er ikke kun børnene, der får noget ud af, at du er frivillig leder. Som leder får du selv mange gode oplevelser, et tæt fællesskab, praktiske ledelseserfaringer og mulighed for en bred lederuddannelse. Det viser sig i praksis både at pynte på ethvert CV og give erfaringer, der kan udnyttes i mange jobs i erhvervslivet.

FDF tilbyder dig hele tiden uddannelse til at blive bedre som leder. Det gælder både de bløde værdier omkring pædagogik og holdninger og de mere konkrete som aktiviteter til møder og lejre. Uddannelsen er i høj grad praktisk orienteret, og den vigtigste uddannelse er da også den, der finder sted i dagligdagen i kredsen; sammen med børnene og de andre ledere.

Har du lyst til at blive leder hos os, så kontakt kredslederen.