Skal dit barn gå til FDF?

Her kan du læse mere om FDF 
og finde den nærmeste FDF-kreds for dit barn.

I FDF bliver dit barn en del af et helt unikt fællesskab.

Et fællesskab hvor engagerede frivillige voksne sætter rammen om sjove og fantasifulde aktiviteter hver uge, og hvor dit barn udvikler sig og knytter stærke venskaber. 

Et frirum med plads leg og grin, fællesskab, fordybelse og oplevelser, der hænger ved – og som sætter aftryk og giver et ståsted resten af livet gennem relationer, tro, leg og samfundsengagement.

FDF-kredse over hele landet

I den lokale FDF-kreds kommer dit barn til at gå på et hold med jævnaldrende børn. Dit barns frivillige voksne planlægger aktiviteterne forud for hvert møde. De tager del i aktiviteterne – leger med, griner med og lader børnenes egne ideer få liv. 

Dit barn vil mærke, at det er en vigtig del af fællesskabet. At deres bidrag og det, de kommer med, betyder noget for andre. Den tryghed, der ligger i altid at være sammen om det, vi laver, giver børnene mod til at prøve endnu mere.

Vi glæder os til at byde dit barn velkommen i FDFs fællesskab.

Indmeldelse sker via den lokale kreds. 
Du kan finde den nærmeste kreds ved at følge linket nedenfor:

 

Bliv leder

Er du over 18 år, kan du blive frivillig leder i FDF.  Som leder får du selv mange gode oplevelser, et tæt fællesskab, praktisk ledelseserfaring og mulighed for en bred lederuddannelse. Kontakt en kreds nær dig via ovenstående link, for at høre mere om mulighederne for at blive leder i FDF.

Har du som voksen lyst til at være medlem af FDF uden at være tilknyttet en lokal kreds, kan du blive medlem af landskredsen.