Velkommen til FDF F7

Velkommen til FDFs sjoveste kreds. Hvis du har mod på udfordringer, hygge, leg, fantasi, kreativitet, løb, bål, lejre, teater og friluftsliv, så er FDF helt sikkert noget for dig. Vi værdsætter det gode kammeratskab og at lære børn at respektere hinanden og hinandens særheder.

Vil du lege med?

FDF er en fritidsaktivitet for børn og unge med leg, fællesskab og sjove oplevelser. Vi bygger huler og forhindringsbaner, løser gåder og mysterier, går på opdagelse i naturen, rister skumfiduser over bål, tager på ture og lejre, klæder os ud, lytter til historier og dyster mod og med hinanden i fantasifulde discipliner.

I FDF tror vi på, at hvert enkelt menneske er skabt med værdi i sig selv, men først i mødet med andre bliver vi hele mennesker. Gode relationer giver modstandskraft og lærer børn og unge at tage ansvar for andre og værdsætte det forpligtende fællesskab.

Vi sætter fælleskabet i fokus

Møde hver mandag

Puslinge 17.30 - 18.30
Tumlinge 17.30 - 18.30
1. Pilte 17.30 - 19.00
2. Pilte 17.30 - 19.00
Væbnere 19.15 - 20.45
Seniorvæbnere 19.15 - 20.45
Seniorer 19.15 - 20.45

Adresse

FDF F7
Rolighedsvej 29
1958 Frederiksberg C

Se på kort >

Kære F7-børn

Jeres ledere glæder sig rigtig meget til at være sammen med jer igen. Derfor har vi lavet en lille video-hilsen til jer.

Sammen - hver for sig

- Vi er i FDF samfundsengagerende og elsker at mødes, men det er også vigtigt, at vi i situationer som denne viser, at vi er ansvarlige medborgere. Vi håber selvfølgelig, at alle medlemmer vil støtte op om den fælles indsats, så vi står sammen ved at holde afstand til hinanden. Vi følger udviklingen tæt og vil løbende opdatere vejledning til kredse på baggrund af myndighedernes udmeldinger, siger FDFs formand Jonas Kolby Laub Kristiansen.

FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra.