Når I har valgt at starte FDF Familie i kredsen, kan det virke som en overvældende opgave. Men faktisk har en masse FDFere lavet forskelligt materiale, som I kan bruge til inspiration.

Inden opstart kan I bruge PP-præsentationen, som det tidligere familieudvalg i FDF har lavet.
Her kan du blive klogere på, hvilke overvejelser, I bør gøre jer, før I sender invitationer ud og starter op.

Mangler I helt konkrete mødeideer, har vi lavet en sæsonplan til jer, hvor I kan hente 12 helt færdige ideer med opskrifter og køreplan. Der er også præsenteret to weekendture - lige til at bruge.

Skulle I være så heldige at have mange børn i FDF Familieklassen, kan I bruge legene, som FDF har givet Folkeskolen i anledning af dennes 200 års jubilæum. Her er udvalgt lege fra FDFs legedatabase, som egner sig særligt godt til at styrke sammenhold, bevægelse og repetition af faglige færdigheder.

Generelt skal der lyde en stor opfordring til at Google "FDF Familie" og besøge hinandens hjemmesider, hvor der ligger masser af inspiration til mødeideer, kontingentfastsættelse og andet praktisk.

Når man så bliver så gammel, at man skal videre i puslingeklassen, så venter en spændende FDF-oplevelse, som er noget anderledes end møderne i familie-FDF. Samtidig skal mor og far tage stilling til, om de skal fortsætte deres FDF-liv som ledere i kredsen.
Derfor har vi lavet et materiale, som kan hjælpe kredsen med at sikre en god overgang for børn og forældre fra familie-FDF og over i kredsen. Du finder materialet her.