FDFs julekalenderquiz 2020

Vær med i den store julekalenderquiz – så går tiden frem mod jul lidt hurtigere. Svar rigtigt og deltag i konkurrencen om fede præmier.

Vær med i FDFs julekalenderquiz i december. 

Foto: Thomas Heie Nielsen

Ingen jul uden FDFs julekalenderquiz, og i år er ingen undtagelse! Svar rigtigt på dagens spørgsmål i løbet af december og vind fede præmier fra 55°NORD! Spørgsmålene dukker op løbende nederst på siden.

I år er der flere chancer for at være med. Hver fredag i december vinder deltageren med flest rigtige svar den seneste uge en ugepræmie. Ved samme antal rigtige svar trækkes lod. Hovedpræmien trækkes fredag d. 8. januar 2021 blandt de deltagere, der samlet har alle/flest rigtige i hele december. Svar kan indsendes fra til 7. januar kl. 23.59.

Julekalenderquizzen er i år lavet af Rysensteens Giv-Et-År-medarbejdere Nikolaj Vinther Sørensen, Sarah Amfelt og Anna Cecilie Skinnerup Nielsen. Christian Schou Jødal fra FDF Sønderholm-Frejlev har hjulpet med den tekniske opsætning.

For at være med skal du indtaste dit telefonnummer i feltet nederst på siden. Hvis du ikke kan se feltet i din browser, kan du indtaste dit telefonnummer på  dette link i stedet. Næste gang du kommer på, husker browseren dit telefonnummer.

Vinderne af ugepræmierne og hovedpræmien får direkte besked og offentliggøres også her på siden og på FDFernes Instagram.

God fornøjelse og rigtig glædelig jul!

Hvad kan du vinde?

Her kan du se de fire ugepræmier og hovedpræmien. Alle præmier er sponsoreret af 55°NORD.

Fredag d. 4. december

Ny FDF-t-shirt
Barn / Unisex / Taljeret

Vinder: Malene Kristensen

Fredag d. 11. december

Fjällräven Classic Knit Hat
Se produkt

Vinder: Pernille Østergaard

 

Fredag d. 18. december

Stanley Ceramivac Bottle 0,47L 
Se produkt

Vinder: Anton Kofoed-Duun

 

Fredag d. 8. januar 2021
Hovedpræmie

Vaude Sioux 800-sovepose
Se produkt

Vinder: Rasmus Nielsen

Fredag d. 1. januar 2021

Ny FDF-uldtrøje (merino) 
Unisex / Taljeret

Vinder: Jacob Hartmann Sørensen


Indtast telefonnummer her