FDFs julekalenderquiz 2021

Vær med i den store julekalenderquiz – så går tiden frem mod jul lidt hurtigere. Svar rigtigt og deltag i konkurrencen om fede præmier.

Vær med i FDFs julekalenderquiz i december. 

Foto: Thomas Heie Nielsen

Ingen jul uden FDFs julekalenderquiz, og i år er ingen undtagelse! Svar rigtigt på dagens spørgsmål i løbet af december og vind fede præmier fra 55°NORD! Spørgsmålene dukker op løbende nederst på siden.

I år er der flere chancer for at være med. Hver fredag i december vinder deltageren med flest rigtige svar den seneste uge en ugepræmie. Ved samme antal rigtige svar trækkes lod. Hovedpræmien trækkes fredag d. 7. januar 2022 blandt de deltagere, der samlet har alle/flest rigtige i hele december. Svar kan indsendes fra til 6. januar kl. 23.59.

Julekalenderquizzen er i år lavet af Rysensteens Giv-Et-År-medarbejdere Anton Kofoed-Duun og Helene Mie Rasmussen. Christian Schou Jødal fra FDF Sønderholm-Frejlev har stået for den tekniske opsætning.

For at være med skal du indtaste dit telefonnummer i feltet nederst på siden. Hvis du ikke kan se feltet i din browser, kan du indtaste dit telefonnummer på dette link i stedet. Næste gang du kommer på, husker browseren dit telefonnummer.

Vinderne af ugepræmierne og hovedpræmien får direkte besked og offentliggøres også her på siden og på FDFernes Instagram. Alle præmier afsendes fra 55NORD efter julekalenderquizzens afslutning i starten af januar.

God fornøjelse og rigtig glædelig jul!

Hvad kan du vinde?

Her kan du se de fire ugepræmier og hovedpræmien. Alle præmier er sponsoreret af 55°NORD.

Fredag d. 3. december 2021

Landslejr-t-shirt

Barn / Unisex / Taljeret

Vinder:

Fredag d. 10. december 2021

RAVPowerbank Extreme Outdoor

Se produkt

Vinder:

Fredag d. 17. december 2021

Easy Camp Light underlag 5.0 cm mummy

Se produkt

Vinder:

Fredag d. 7. januar 2022

Hovedpræmie

Ny FDF-uldtrøje (merino)

Unisex / Taljeret

Vinder:

Fredag d. 31. december 2021

Fjällräven Byron Hat

Se produkt

Vinder:


Indtast telefonnummer her