FDFs julekalender 2019

Vær med i den store julequiz - så går tiden frem mod jul lidt hurtigere. Svar rigtigt og deltag i konkurrencen om en af de fire præmier.

Vær med i FDFs julekonkurrence i december. 

Foto: Thomas Heie Nielsen

Ingen jul uden FDF-julequiz, og i år er ingen undtagelse. Svar rigtigt på dagens spørgsmål. Vi trækker lod, blandt deltagere med flest rigtige. Konkurrencen lukker d. 2. januar 2020.

Velkommen til årets julekalender i FDF. Kalenderen er i år lavet af Rysensteens Giv-Et-År-Medarbejdere Cecilie Sørensen, Kristian Rovelt Hansen og Maya Thor Eieroff Frederiksen. Christian Schou Jødal, FDF Sønderholm-Frejlev har hjulpet med det tekniske.

Visse browserversioner af Internet Explorer og Safari tillader ikke at indtaste telefonnummeret. Brug da linket her første gang. Næste gang du kommer på, husker browseren dit telefonnummer.

God fornøjelse og rigtig glædelig jul!

Hvad man man vinde

I år er der flere chancer for at være med. Hver uge findes en nye vinder. Der trækkes lod blandt de deltagere, der har flest eller alle rigtige i den pågældende uge. Hovedpræmien trækkes den 3. januar blandt de deltagere, der samlet har alle/flest rigtige. Præmier er sponsoreret af 55°NORD.

Fredag den 6. december

Mil-Tec Rygsæk 36 liter (Large)
Vejl. pris kr. 379,00

 

Fredag den 13. december

Gerber Pack Hatchet Flat Sage økse
Vejl pris kr. 339,00

 

Fredag den 20. december

Fjällräven Övik Knit Hat Grey
Vejl. pris kr. 329,00

Fredag den 3. januar

Stanley Ceramivac Bottle 0,47L 
Vejl. pris kr. 279,00