FDFs julekalender 2018

Vær med i den store julequiz - så går tiden frem mod jul lidt hurtigere. Svar rigtigt og deltag i konkurrencen om en Re-kånken eller en af ugepræmierne.

Vær med i FDFs julekonkurrence i december. 

Foto: Thomas Heie Nielsen

Ingen jul uden FDF-julequiz, og i år er ingen undtagelse. Svar rigtigt på dagens spørgsmål. Vi trækker lod, blandt deltagere med flest rigtige. Konkurrencen lukker d. 5. januar 2018.

Velkommen til årets julekalender i FDF. Kalenderen er i år lavet af Rysensteens Giv-Et-År-Medarbejdere Ida Krøyer, Esther Marie Johansen og Laura Frimann. Christian Schou Jødal, FDF Sønderholm-Frejlev har hjulpet med det tekniske.

Visse browserversioner af Internet Explorer og Safari tillader ikke at indtaste telefonnummeret. Brug da linket her første gang. Næste gang du kommer på, husker browseren dit telefonnummer.

God fornøjelse og rigtig glædelig jul!

Hvad man man vinde

I år er der flere chancer for at være med. De tre første uger af december findes en ugevinder. Der trækkes lod blandt de deltagere, der har flest eller alle rigtige i den pågældende uge. Hovedpræmien trækkes den 7. januar blandt de deltagere, der samlet har alle/flest rigtige. Præmier er sponsoreret af 55°NORD.

7. december

Stanley Termokande 0,75 l.
Vejl. pris 369,-

 

14. december

Pandelygte Led Lenser NEO
Vejl. pris 249,-

 

21. december

Mealkit fra Light My Fire
Vejl. pris 189,-

7. januar 

4. Fjällräven Re-Kånken
Vejl. pris 699,-