FDF Galten

Vi mødes hver torsdag

Pusling/tumling 18.15 - 19.30
Pilte 18.15 - 20,00
Væbner/seniorvæbner 18.15 - 20.00
Seniorer 16,30 - 18,00

Adresse

SMEDIEN
Smedeskovvej 89

8464 Galten

Se på kort >

FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra.


Vi er en stor flok glade børn, unge og ledere i Frivilligt Drenge- og Pigeforbund, der hygger os sammen på de ugentlige klassemøder i vores dejlige kredshus, Smedien i Smedeskoven.

Her på hjemmesiden kan du finde seneste nyheder om kredsen, og en masse praktisk information om FDF og FDF Galten.


Under Billeder finder du masser af gode fotos fra vores ture, lejre og andre arrangementer.

Er der noget, du savner på hjemmesiden, så send meget gerne en besked til vores webmaster.

Har du lyst til at opleve FDF Galten "live" - så kom og vær med! Mødetidspunkter og program finder du under menupunktet Klasser.

Velkommen i FDF Galten!

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er blandt andet friluftsliv, musik og leg.

Vil du lege med?

FDF er en fritidsaktivitet for børn og unge med leg, fællesskab og sjove oplevelser. Vi bygger huler og forhindringsbaner, løser gåder og mysterier, går på opdagelse i naturen, rister skumfiduser over bål, tager på ture og lejre, klæder os ud, lytter til historier og dyster mod og med hinanden i fantasifulde discipliner.

I FDF tror vi på, at hvert enkelt menneske er skabt med værdi i sig selv, men først i mødet med andre bliver vi hele mennesker. Gode relationer giver modstandskraft og lærer børn og unge at tage ansvar for andre og værdsætte det forpligtende fællesskab.

Vi sætter fælleskabet i fokus