Byens Bedste Brass Band

FDF Gladsaxe Brass Band har eksisteret siden 1968. Først som fælles orkesterarbejde for FDF i Gladsaxe kommune, og siden 2014 som selvstændig kreds. Rødderne for FDF-messing-musik i Gladsaxe går tilbage til midten af 1950-erne.

Vi er 45 messingblæsende musikere fordelt på elever, elevorkester og brass bandet. Vi trakterer med velklingende og festlig musik i alle stilarter fra originale engelske konkurrence-værker over salmer og marcher til swingende underholdningsmusik.

Orkesteret dirigeres af Carl Viggo Jespersen, der er uddannet tubaist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og organist i Fløng Kirke.

I 1998 og 2004 blev bandet vinder i sin klasse ved Danmarks-mesterskaberne for brass bands. I 2008, 2010 og 2014 blev det til 2. pladser, og i 2012 en delt 1. plads.

Bandet har turneret i Danmark, Skotland, England, Tyskland, Holland, Sverige, Polen og Østrig.

FDF - Frivilligt Drenge– og Pige Forbund - blev stiftet i 1902, og er således Danmarks ældste uniformerede kirkelige børne– og ungdomsorganisation med omkring 24.000 medlemmer. FDF er tilknyttet den danske folkekirke.

Prøv FDF Gladsaxe Brass Band næste gang du skal bruge musik til dit arrangement. Det vil være en stor fornøjelse at spille for dig.

Besøg os også på Facebook: facebook.com/fdfgbb 

Kalender

Oplev Brass Bandet næste gang: