Alle piger og drenge fra ni år og opefter kan starte som elev hos FDF Gladsaxe Brass Band.

Hvornår og hvor:
Undervisning og elevorkester finder sted mandag eftermiddag og aften i Buddinge Kirke

Undervisningen:
Det er FDF Gladsaxe Brass Bands erfarne musikere, der underviser på frivillig basis. Instruktørerne har udover deres mangeårige baggrund som musikere, også modtaget undervisning i at lære fra sig. Blandt andet deltager instruktørerne i landsforbundet orkesterinstruktøruddannelse, der foregår over tre år.

Instrument:
Det er intet krav, at du anskaffer dig et instrument selv. FDF Gladsaxe Brass Band råder over en række forskellige instrumenter, og sammen med dig finder din instruktør et instrument, der passer til dig. De fleste elever starter på cornet eller althorn, men baryton kan også komme på tale.

Forløb:
Når du har spillet et stykke tid hos din instruktør, skal du lære at spille sammen med andre . For ét er at spille alene og bære melodien, men det er straks noget andet, når du sammen med de andre musikere skal spille musik, så englene synger med. Som elev i FDF Gladsaxe Brass Band skal du også med på musikkurser sammen med de andre elever i orkesteret. Her lærer du nye tricks, som hjælper dig på vej mod at blive en bedre musiker.

Hvad koster det:

  • Kontingent kr. 900 pr. halvår. Heri er inkluderet stævner, kurser, ture og undervisningsmateriale.
  • Forbundsbluse (uniform) kr. 355,-
  • Lån instrument.

Kontakt orkesterleder Kim Kjær Andersen og få et horn at trutte i på mandag. Telefonnummer og mailadresse kan du finde under fanen; Kontakt