Vi regner selvfølgelig med du kommer hver onsdag, men skulle du blive forhindret så husk at meld afbud til din leder. Det er selvfølgelig vigtigt at du kun kommer hvis du føler dig frisk og rask.

Programmet kan du se på forsiden

Tag tøj på efter vejret, da vi ofte er ude. Medbring også gerne en drikkedunk. Skal vi på tur er det en god ide at huske toiletbesøg hjemmefra.

Mød lederne og assistenten for tumlingene nedenfor.

Randi Anholm Bjerg

Leder

Tlf.:

Randi har mange års erfaring med FDF fra andre kredse. Hun og familien flyttede til byen i 2021 og skulle selvfølgelig deltage i den lokale kreds - hvilket vi nyder godt af. Randi har altid sjove finurlige påfund som gør møderne interessante for Tumlingene.

Lucca Kosack

Assistent

Lucca er en meget erfaren FDF'er. Lucca har deltaget på flere kurser hos FDF der har rustet hende til opgaven med at være assistent. Lucca er meget engageret og tillidsfuld og børnene er glade for hendes rolige facon.

Astrid Smith

Assistent

Astrid har været i FDF Havdrup i mange år. Astrid har været på efterskole, men er kommet retur til kredsen. Astrid synes det er sjovt at lege, men fordyber sig også gerne i opgaver og hjælper til hvor der er behov for det.

Ledere med noget på hjerte

I FDF står frivillige ledere klar til at byde dit barn velkommen til sjove og fantasifulde aktiviteter hver uge. Alle ledere i FDF er over 18 år, de tager ansvar til de ugentlige møder og har blik for det enkelte barns trivsel i fællesskabet.