FDF Hendriksholm

Information angående Covid-19:

Opdateret d. 19.04.2021

Går du glip af information?
Vi har sendt meget information ud, især via SMS. Har du fornemmelse af at være gået glip af noget? Så har vi måske de forkerte kontaktoplysninger stående. Gå ind på indmeldelsen: https://flexbillet.dk/fdfhendriksholm/event/jtn21l
Du behøver ikke gentaste alle informationer. Skriv navn på dit barn, og N/A i alle påkrævede felter. I 'andre kompetencer' skriver du hvad der skal rettes. Telefonnummer/Adresse/Mail osv.

Retningslinjer for FDF-møder i FDF Hendriksholm
Dit barn vil gerne gå til FDF, hvad skal du gøre?

Vi vil stadig gerne have nye børn, men det har også været nødvendigt at ændre vores procedurer, grundet den nuværende Covid-19 situation.

Vil dit barn gerne til FDF, er det vigtigt at I giver os besked inden! Dette kan ske ved at sende en mail til kredsen (FDFhendriksholm@gmail.com), sende en SMS til kredsledelsen eller til klasselederen. På den måde kan vi både tage godt imod nye og overholde de gældende retningslinjer. Nye medlemmer må ikke møde uanmeldt op! Denne retningslinje gælder også hvis et medlem ønsker at tage en ven med.

Vores generelle retningslinjer:

Vi har udarbejdet følgende retningslinjer ud fra de gældende officielle retningslinjer. Vi er glade for stadig at kunne mødes fysisk og det er derfor vigtigt at vi overholder retningslinjerne.

Har I nogle spørgsmål til retningslinjerne eller er der noget I er usikre omkring, er I altid velkommen til at ringe, sende en mail eller SMS til kredsledelsen.

 • Dit barn må ikke dukke op, til FDF, med symptomer
 • Får dit barn symptomer, mens det er til FDF, vil vi ringe barnet hjem.
 • Alle klasser er udenfor - Så husk tøj til vejret
 • For at kunne overholde at vi aldrig er mere end 50 til stede og for ikke at blande klasserne, vil kun en klasse/aldersgruppe holde møde ved kirken. (for mere information se længere nede)
 • I må stadig gerne sætte cykler i cykelskuret.
 • Hold, som forældre, afstand når I afleverer og henter
 • Tag en drikkedunk med og tis af hjemmefra
 • Vi sørger løbende for at børnene bliver sprittet af
 • Meld altid afbud til klasselederen
 • Tager I en ven med, er det yderst vigtigt at vi har fået besked på forhånd.
 • Der er ikke krav om negative tests, men vi henviser til myndighedernes anbefalinger om hyppige tests.
Hvor skal dit barn møde henne?

Der er forskel på hvordan klasserne holder møde og hvor henne. Vær opmærksom på hvilken FDF-klasse dit barn tilhører og at søskende kan være på forskellige klasser og derfor skal møde forskellige steder. Hvis logistikken har svært ved at gå op, så tag kontakt til klasselederen, så finder vi en løsning. Det er vigtigt for os at ALLE børn har mulighed for at deltage!

Klasselederne vil altid sørge for at sende en SMS ud inden mandagens møde, med information om det kommende mødes sted.

Tommelfingerregel for mødested:

Tumlinge og Pilte skiftes til at være ved Hendriksholm Kirke hver 2. uge

Væbnere/Seniorvæbnere mødes aldrig ved kirken, men skal følge den ugentlige SMS fra klasselederne.

Hvilken FDF-klasse tilhører dit barn:
 • Tumlinge: 0. klasse - 2. klasse
 • Pilte: 3. klasse - 4. klasse
 • Væbner: 5. klasse - 6. klasse
 • Seniorvæbner: 7. klasse - 8. klasse
Tommelfingerregel ved nedlukninger:

Vi vil som udgangspunkt følge skolen, i forbindelse med lokale nedlukninger.

Har I nogle bekymringer eller yderligere spørgsmål om rammerne, som vi afholder møder under, så ring eller skriv til kredsledelsen.

Vi glæder os til at se jer igen!

Møde hver mandag

Puslinge 18:00-19:30
Tumlinge 18:00-19:30
Pilte 18:00-19:30
Væbnere 18:00-19:30
Seniorvæbnere 18:00-19:30
Seniorer 19:30-21:00

Adresse

Hendriksholm Kirke
Damhus Boulevard 70
2610 Rødovre

Se på kort >

FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra.

De arrangementer som ses her er kun dem hvor hele kredsen deltager eller andre større arrangementer.
Klassernes kalendere findes under klassernes faneblade.

FDF Hendriksholm

FDF Hendriksholm blev i 1980 en selvstændig kreds. Førhen havde vi sammen med Grøndalslund og Islev været en fælles Rødovre kreds.

Med et medlemstal på omkring de 50, hører vi til en af de mindre kredse i Danmark, men med en forholdsvis ung ledergruppe er vi en kreds i udvikling, og med mange idéer og visioner for fremtiden.

I FDF Hendriksholm er vi glade for at lave aktiviteter hvor fantasien er i højsædet. Vi laver blandt andet små teaterforestillinger, og holder temafester med udklædning og underholdning Hvor både store og små er med. Derudover elsker vi at lege!

Vi tager på lejr og har udflugter, og afholder også diverse arrangementer både for vores egen kreds og sammen med kredse i netværket.

På Facebook har vi vores egen gruppe, hvor der løbende vil komme indbydelser, informationer og billeder fra diverse ture, møder og lejre.

FDF - eventyret begynder her

Hos FDF Hendriksholm siger vi gerne at FDF ikke er noget man går til, men noget man er. Hos os lægger vi især fokus på fælleskab, samarbejde, udfordringer, samt leg og fantasi.
For os er det vigtigt at vi kan lære børnene at tænke selvstændigt og tage ansvar. At de gennem udfordringer udvikler sig og krydser egne grænser, samtidig med at de skaber nye venskaber både i vores egen og andre kredse.