FDF Hendriksholm

Møde hver mandag

Puslinge 18:00-19:30
Tumlinge 18:00-19:30
Pilte 18:00-19:30
Væbnere 18:00-19:30
Seniorvæbnere 18:00-19:30
Seniorer 19:30-21:00

Adresse

Hendriksholm Kirke
Damhus Boulevard 70
2610 Rødovre

Se på kort >

FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra.

De arrangementer som ses her er kun dem hvor hele kredsen deltager eller andre større arrangementer.
Klassernes kalendere findes under klassernes faneblade.

FDF Hendriksholm

FDF Hendriksholm blev i 1980 en selvstændig kreds. Førhen havde vi sammen med Grøndalslund og Islev været en fælles Rødovre kreds.

Med et medlemstal på omkring de 50, hører vi til en af de mindre kredse i Danmark, men med en forholdsvis ung ledergruppe er vi en kreds i udvikling, og med mange idéer og visioner for fremtiden.

I FDF Hendriksholm er vi glade for at lave aktiviteter hvor fantasien er i højsædet. Vi laver blandt andet små teaterforestillinger, og holder temafester med udklædning og underholdning Hvor både store og små er med. Derudover elsker vi at lege!

Vi tager på lejr og har udflugter, og afholder også diverse arrangementer både for vores egen kreds og sammen med kredse i netværket.

På Facebook har vi vores egen gruppe, hvor der løbende vil komme indbydelser, informationer og billeder fra diverse ture, møder og lejre.

FDF - eventyret begynder her

Hos FDF Hendriksholm siger vi gerne at FDF ikke er noget man går til, men noget man er. Hos os lægger vi især fokus på fælleskab, samarbejde, udfordringer, samt leg og fantasi.
For os er det vigtigt at vi kan lære børnene at tænke selvstændigt og tage ansvar. At de gennem udfordringer udvikler sig og krydser egne grænser, samtidig med at de skaber nye venskaber både i vores egen og andre kredse.