Info om sommerlejren kommer snart!

Sommerlejr og FDF

Lige siden FDF startede i 1902, har sommerlejren, eller koloni som det hed dengang, været en fast tradition for FDF. Lidt stolt kan vi sige, at det var FDF der opfandt sommerlejren. I starten var det primært for at komme væk fra storbyen og ud i den friske natur, og for at være sammen med andre. Det har ændret sig lidt siden, men grundideen er stadig den samme: At være sammen med en masse andre, have det sjovt med hinanden, vise hensyn og opleve glæden ved fællesskabet og sammenholdet. I FDF Hjortshøj tager vi på sommerlejr hvert år, og vi er helt vilde med.

I år fantaserer vi os til en tid med cowboys i det vilde vesten - Men vi skal stadig lave alt det andet fantastiske, som hører til en sommerlejr: Lejrbål, underholdning, sang & musik, badning, tut, tjanser, tossede ledere, glade børn, leg & fantasi, søde tanter & onkler og meget meget mere…

Forældredag

På sommerlejrens sidste dag inviterer vi alle forældre til en rigtig hyggelig fælles afslutning på sommerlejren. Alle forældre og søskende er velkomne fredag den 13. juli fra kl. 15.00. Vi sørger for noget lækkert mad, og I får chancen for at opleve en lille del af hvor fantastisk det er at være på sommerlejr. Blandt andet et af sommerlejrens daglige højdepunkter: Lejrbålet. På tilmeldingen er der mulighed for at krydse af, hvis man har brug for transport til/fra lejren til besøgsdagen.

På sommerlejr - måske for første gang?

Er det første gang dit barn skal afsted på sommerlejr eller vil du bare gerne vide lidt mere om lejren inden tilmelding, så holder vi et informationsmøde om sommerlejren mandag den 14. maj kl. 18.00 - Samme dag som der er generalforsamling. På vores hjemmeside kan du hente en folder, der beskriver hvordan du bedst håndterer hjemve både før lejren og mens vi er afsted. En løsning kan også være, at mor eller far tager med på lejren - læs mere om det på næste side.

Mor eller far med på lejr?

Kan du lide glade børn?

Kan du lide glade FDF-ledere?

Kan du lide at grine?

Kan du lide lejrstemning?

Kan du lide at lave mad?

Kan du svare ja til nogle af ovenstående spørgsmål, så er du måske en af tanterne/onklerne.

At være tante/onkel er en helt speciel oplevelse! Du kommer med dit barn på lejr på en fantastisk måde. Du både er der og er der ikke. Du oplever den positive lejr-stemning og får lov at være en del af den: Morgenstemning, travlhed i køkkenet, gode snakke med lejrens børn, hygge og sjov med de andre tanter, onkler og ledere, lejrbål og aftenhygge. Opgaven er at lave mad til lejrens deltagere, og i samarbejde med børnene og lederne tage opvasken. Der er også tid til gåture og kaffe-hygge i sofaen.

Kunne du tænke dig at være med, så meld dig til - vi kan altid bruge ekstra hænder.

Tilmeld dig

Prisen er 800,- Priserne er fastlagt på baggrund af tilskud fra Århus kommune.

Info

Sommerlejren foregår fra d. 6.-12. juli på Klitten nær Sæby.

Afrejse lørdag den 6. juli fra P-pladsen ved Virupskolen.

Hjemkost Lejren slutter fredag den 12. juli.

Hvem kan komme med?

Hvis du er medlem af kredsen kan du komme med. Bliv medlem her!

Kontakt

Morten Springborg
Tlf. 27 21 62 53
Springborg.morten@gmail.com