Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

Støtte fra Sparekassen Hobro Fonden

28.10.2015

Vi har fået tilsagn fra Sparekassen Hobro Fonden om, at de vil støtte os med to nye telte, gryder og gasblus til når vi skal på Landslejr til sommer. Vi siger mange tak for støtten, som vi sætter stor pris på!


Hjælp til træfældning

Anders hænger i toppen af et af vores ahorntræer og nyder udsigten

21.09.2015

Vi har i dag haft besøg af Anders Bødskov fra anbo.dk, som hjalp os med at få fældet 4 store træer, som skyggede for både os og naboen.


Da vi henvendte os til Anders, for at høre hvad det skulle koste at få fældet de fire træer, så tilbød han fluks at gøre det uden beregning i den gode sags tjeneste. Det er sådan et tilbud, det er meget svært at sige nej til, så i dag dukkede han op sammen med sin far, og de fik hurtigt og effektivt - og først og fremmest sikkert - træerne fældet i mindre stykker.

Vi siger manger tak til Anders og hans far for hjælpen, og anbefaler ham gerne til andre med træer, der er blevet for uhåndterlige til selv at prøve kræfter med.

Som en lille sidegevinst er der træ nok til en hel del økse- og savmærker nu, samt ikke mindst MANGE store lejrbål!