Hvem er Seniorvæbnere?

Seniorvæbnere går i 7. eller 8. klasse (13-15 år), de kan lide at være ude i naturen, lave bål og komme på ture.

Seniorvæbnerne i Hørning holder møde hver mandag kl. 18 - 19.30/20.00. alt efter aktivitet

Som Seniorvæbner kan du udfordre dig selv med overlevelsesture og adventure races. Du kan bygge en gynge af rafter, opfinde en fuldautomatisk pandekagevender eller give kredshuset en makeover med naturmaterialer og genbrugsguld.

Mød Lederne for Seniorvæbnerne nedenfor.

Hvad laver Væbnere og Seniorvæbnere?

Klatrer i træer eller på fjelde. Sejler i kano eller båd. Laver knive eller bestik. Bygger med reb og rafter eller laver bivuak. Snitter med dolk eller andre værktøjer. Laver bål, mad og bliver mætte. Synger og hygge. Er på løb eller hike (vandretur med opgaver). Tager på lejr, Seniorfestival, weekendture som Rangerchallenge eller sommerlejr, på de første seje kurser med Seniorvæbnere fra resten af landet. Tager i svømmehal eller skøjtehal. Lærer om kort og kompas samt førstehjælp. Sover under åben himmel eller i bivuak – måske slet ikke sove, fordi det hele blev et stort grineflip hele natten.

Hvordan bliver du FDFer?

Hvordan bliver du FDFer?
Alle er meget velkommen til at komme til et par møder, for at være sammen med os og se om det kunne være spændende at være med i FDF.
Der er ingen krav for at starte til FDF – det er bare at komme i gang og få nogle fede oplevelser sammen med kammeraterne. Man kan for eksempel følges med en kammerat de første par gange, en der allerede går til FDF.

Man er også velkommen til at ringe til en af Seniorvæbnerlederne hvis man har spørgsmål eller bare høre hvordan man kan starte.

Hvad skal du ha’ som Væbner eller Seniorvæbner?

FDF-skjorte – det er et krav når vi er ude sammen blandt andre. Sangbog – March og lejr – den kan lånes i kredsen. Dolk – bruges til mange af de forskellige snitteaktiviteter. Rygsæk der passer – deltager man i de forskellige fede weekendture som vi arrangerer, er det nødvendig med en rygsæk og en god sovepose. Ordentligt udetøj samt godt fodtøj – vi er ude i alt slags vejr.

Husk at melde afbud

Så dine venner og vi ledere ikke står og savner dig forgæves. Giv besked til Stine Elina på tlf.: 30 23 94 37 så snart du ved du ikke kan komme.

Tag afsted

Som seniorvæbner har du mange muligheder for at tage på kursus i FDF. I vinter- og efterårsferien er der 7.-8. klassekurser. Dit første kursus i FDF. Hvert år i påsken og efterårsferien er der seniorvæbnerkurser. Her kan du møder FDFere fra hele landet. I får store oplevelser og mindeværdige øjeblikke, og samtidig får du masser af ideer med hjem til kredsen.

Kursus for mig