Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet.

FDF Horsens Musik er lidt anderledes end en normal FDF kreds. Vi beskæftiger os kun med musik. Vi har både orkester, juniororkester og elevundervisning. Vores musik er baseret på brug af messinginstrumenter. 

HUSK AT HOLDE ØJE MED DATOER FOR ARRANGEMENTER UDE TIL HØJRE PÅ SIDEN.

 Foruden vores hjemmeside her kan man nu også finde os på Facebook. Du skal lige bede om at blive godkendt for at komme ind på siden. Især til alle de nye, er det vigtigt man overholder spilletider og øver sig hjemme.

FDF - musik eventyret begynder her

 

Velkommen til FDF Horsens Musik. Når du er med i FDF Horsens Musik kommer du ud at spille koncerter, og spille til forskellige begivenheder. Vi spiller kun stationære koncerter, og ikke noget med lange marchture. Udover dette afholder vi hyggeaftener, weekendture o.m.a. Foruden dette har du mulighed for at komme på FDF's musikkurser, hvoraf kurset i efterårsferien nok er det mest søgte, med deltagere fra hele Danmark og på 6 forskellige nivauer. Bliver du rigtig dygtig har du mulighed for at komme til at spille i FDF's landsorkester.

Vil du være med, er pige eller dreng, kan spille i forvejen eller skal starte som ny, så kontakt os enten på e-mail oz1hpu@pc.dk eller på tlf. 28 43 89 58. Husk vi har ingen aldersgrænse opad og optager også voksne medlemmer. Du skal ikke selv købe instrument men låner dette + FDF bluse og hvad der ellers skal bruges. Vi betaler pt. et kontingent på 120,-kr. pr. måned i 10 måneder. Vi kan køre med dette kontingent fordi alt arbejde udføres gratis. Vore undervisere har rigtig mange års erfaring med at undervise i messing. Tilbuddet gælder alle interesserede både i og udenfor FDF.

I FDF Horsens Musik benytter vi følgende instrumenter: Eb-cornet - Bb-cornet - flygelhorn - Eb-Horn - euphonium (4-ventilet) - bariton - tromboner (både tenor og bastrombone) - Bb-tuba - Eb - tuba og slagtøj. Specielt omkring tubaer har vi specielle små instrumenter til begyndere, men også store basser(4-ventilet) til dem der er lidt større. For dem der ikke lige kender ovennævnte instrument navne så er en cornet en trompet der er foldet lidt ekstra. Basungruppen inkluderer euphonium, bariton og tromboner. Vi råder over komplet slagtøj inkl. to typer trommesæt.

Du har her en chance for at få dig en livslang hobby du kan dyrke til du ikke mere kan puste i et instrument, så det var måske en ide at kontakte os. Der findes altid et FDF orkester i nærheden, lige meget hvor du flytter hen i Danmark, ifald du fraflytter Horsens.

Du er altid velkommen til at komme forbi en mandag, tirsdag eller torsdag på vores øvedage.

Orkesteret øver mandag fra kl. 18.30 - 20.45.

Juniororkester torsdag 18.30-20.00.

Elevundervisning mandag 17.00-20.00, tirsdag 16.00-18.00, torsdag 17.00-19.00.

Vi spiller på Lundskolen, et stenkast fra Horsens. Vil du vide mere, så ring 28 43 89 58.

www.lundskolen.horsens.dk

Bliv leder

Lederne i FDF er den vigtigste person for børnene og er afgørende for, at børnene får en god oplevelse i FDF.

Men det er ikke kun børnene, der får noget ud af, at du er frivillig leder. Som leder får du selv mange gode oplevelser, et tæt fællesskab, praktiske ledelseserfaringer og mulighed for en bred lederuddannelse. Det viser sig i praksis både at pynte på ethvert CV og give erfaringer, der kan udnyttes i mange jobs i erhvervslivet.

FDF tilbyder dig hele tiden uddannelse til at blive bedre som leder. Det gælder både de bløde værdier omkring pædagogik og holdninger og de mere konkrete som aktiviteter til møder og lejre. Uddannelsen er i høj grad praktisk orienteret, og den vigtigste uddannelse er da også den, der finder sted i dagligdagen i kredsen; sammen med børnene og de andre ledere.

Har du lyst til at blive leder hos os, så send en mail til kredslederen.