Sogneindsamling 2021

GLOBUS inviterer kredse til at deltage i årets Sogneindsamling.

Foto: Kasper Henriksen

Søndag d. 14. marts 2021 er FDF med i Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling. Som en del af GLOBUS-projektet inviteres alle FDFs kredse til at deltage i Sogneindsamlingen. Indsamlingen foregår i år online.

GLOBUS har udarbejdet forskellige materialer, som kredse kan bruge som henholdvist optakt til Sogneindsamlingen og på selve dagen for indsamlingen:

  • Et aktivitetsmateriale for puslinge, tumlinge og pilte som optakt til Sogneindsamlingen
  • Et aktivitetsmateriale for væbnere, seniorvæbnere, seniorer som optakt til Sogneindsamlingen
  • GLOBUS GO: Aktivitet til selve Sogneindsamlingen, som kan laves i kredsen, i klassen eller sammen med familien, alt efter hvordan kredsen samler ind. Hent og print GLOBUS GO-postkortet nedenfor. Postkortet sendes også ud med kredsforsendelsen i februar 2021.

Online indsamling

Da indsamlingen foregår online er der også udarbejdet et online mødemateriale til et indsamlingsmøde for puslinge, tumlinge og pilte, som kan bruges i ugen op til eller på selve dagen d. 14. marts. Her skal børnene aktivere deres eget netværk til indsamlingen.

I kan læse i mødematerialet, hvordan I opretter jeres indsamling.

Væbnere, seniorvæbnere og seniorer samler ind til VM-hotspot d. 13. marts. Hvis jeres unge ikke deltager i VM, så find gerne selv på et alternativt indsamlingsmøde for de store.

Husk at I kan finde vejledning til afvikling af online møder HER.

Fortæl om kredsens indsamling

I år skal kredsen i endnu højere grad aktivere sit netværk i indsamlingen. Derfor er der udarbejdet to tekster, som kan deles på mail og Facebook til jeres medlemmer og venner af kredsen. I kan hente teksterne HER.

 

Materialer til Sogneindsamlingen 2021

 

Tidligere materialer