Lederklubben 

Find orienteringer, inspiration og debat og ikke mindst lederhygge med Lederklubben. Du finder mødelinks i bunden af siden. 

Velkommen til lederklubben

Der var stor tilslutning til Lederklubben Online 2021 og derfor gentager vi succesen i 2022. Under overskriften 'Lederklubben' udbyder landsforbundet igen i foråret 2022 forskellige webinarer samt inspirations- og motivationsoplæg for at klæde lederne bedst muligt på at give børn og unge et ståsted at møde verden fra. 

Sådan deltager du: 

Herunder finder du en liste over tilbuddene og deres tilhørende mødelinks, som du klikker på for at deltage. Du kan vise dine medledere at du deltager ved at trykke "deltager" i facebook-begivenheden.

Januar

30. januar: Lær at blive en god fortæller 

kl. 20-21 - målgruppe: Alle der kunne have lyst til at blive en bedre fortæller

Fortælleaften nr. 1 ud af 3.
Vil du gerne øve dig i at blive en bedre fortæller når du fortæller godnathistorier på sommerlejren og fortælle forældrene om hvorfor et medlemskab af FDF er det bedste man kan give sit barn - så deltag i et eller flere af FDFs fortælleaftener hvor gode FDF-fortællere vil fortælle hvordan de arbejder med at formidle en god historie, og hvordan du kan øve dig på at blive lige så god” I aften er det Morten Overgaard som vil rette fokusset mere mod historie-fortælling. Han vil komme med gode og konkrete virkemidler til når du enten skal oplæse en historie, (så oplæsningen bliver mere levende og mere dig) eller når du skal til at opdigte din egen historie (så du har noget at læne dig op ad i skabelsesprocessen). Han har flere fortæller-eksempler med til dig, og så har han en sjov og simpel øvelse til opdigtning af historier, som I kredsen kan bruge sammen.

v. FDF'er og dramaturg Morten Overgaard

Mødelink: Kommer snarest

Vis dine medledere at du deltager - tryk på denne Facebook begivenhed

Februar

6. feb: Bliv klædt på til at lave indsamling 

kl. 20-21 - målgruppe: klasseledere og kredsledere

FDFs Globus-udvalg og Folkekirkens Nødhjælp inviterer til en times viden om årets indsamling, som er d. 13.marts. I dette webinar vil vi præsentere jer for, hvordan I kan varme op med 3 kredsevents, som også bidrager til indsamlingen. Desuden vil vi fortælle om mødemateriale mv., som kan klæde jer på til at samle ind. Folkekirkens Nødhjælp deltager også og vil fortælle nærmere om selve indsamlingen, hvad pengene går til og svare på praktiske spørgsmå. 

v. FDFs Globus udvalg og Folkekirkens Nødhjælp

Mødelink: Kommer snarest

Vis dine medledere at du deltager - tryk på denne Facebook begivenhed

23. feb: Intro til FDFs grundlæggende lederuddannelse 

kl. 20-21 - målgruppe: Kredsleder og uddannelsesansvarlige samt nye ledere

I 2021 fik alle kredse tilsendt FDFs grundlæggende lederuddannelse i en mappeform. Denne aften vil du blive introduceret til hele den grundlæggende lederuddannelse i FDF. Aftenens program afholdes af arbejdsgruppen, som har lavet materialet. 

Her er en god mulighed for at blive klogere på materialet og konceptet, så lederuddannelse også er noget der trives i jeres kreds.

Mødelink: Kommer snarest

Vis dine medledere at du deltager - tryk på denne Facebook begivenhed

 

24.feb: Er du interesseret i puslingearbejdet?

kl. 19-21 - målgruppe: Alle der vil vide noget om puslingemålgruppen og særligt til jer der overvejer at få gang i puslingearbejdet i jeres kreds. 

Puslinge er helt som andre børn – og også lidt særlige. Det samme med deres forældre. Hvornår puslingemødet ligger og hvor mange ledere der er, er afgørende for om både børn, forældre og ledere synes det er sjovt at lave puslingearbejde.

Overvejer I at få gang i puslingearbejdet i jeres kreds? Så kom til dette webinar, hvor resultaterne fra en undersøgelse blandt kredse uden puslinge bliver delt, og hvor et virtuelt netværk for kredse, der gerne vil have flere puslinge bliver sat i gang.

v. Anne Kathrine Muldbjerg og Elisabeth Rischel

Mødelink: Kommer snarest

Vis dine medledere at du deltager - tryk på denne Facebook begivenhed

Marts

3.marts: Bliv klogere på hvorfor man har lyst til at starte en ny FDF-kreds

kl. 20-21 - målgruppe: Alle der vil blive klogere på hvorfor og hvordan man starter en kreds

Mød alle kredsstartere fra 2021 – og hør om hvad der fik dem til at starte en kreds.

Denne aften vil I kunne høre nogle kredsstartere fortælle deres historie, om hvorfor og hvordan de startede en kreds i deres lokalområde, og hvilke udfordringer og sejre der var undervejs. I vil også få helt konkrete inputs og ideer til hvad, man som nabokreds eller netværk til en ny kreds på vej kan hjælpe med. Undervejs er der rig mulighed for at spørge dem ind til alle dele af processen.

v. Styregruppen for kredsstart

Mødelink: Kommer snarest

Vis dine medledere at du deltager - tryk på denne Facebook begivenhed

 

16.marts: For bestyrelser - alt om årsmøder

kl. 20-21 - målgruppe: Primært bestyrelser, men alle der vil vide noget om årsmøder er velkomne.

Sådan afholder du et godt årsmøde.

Lad dig inspirerer og måske blive klogere, når FDFs administrationschef Jakob Harbo Kastrup og FDFs næstformand Kim Koch guider dig igennem et korrekt »årsmøde«.

Der bliver også mulighed for spørgsmål og sparring, så gå ikke glip at denne mulighed for at få helt styr på det nok vigtigste møde for kredsen

v. administrationschef Jakob Harbo Kastrup og næstformand i HB Kim Koch Rasmussen

Mødelink: klik her 

Vis dine medledere at du deltager - tryk på denne Facebook begivenhed

 

Foto: Christian Kyed