Bål-gourmet

Derfor tager vi mærket

For virkelig at fordybe os i bålet og hvad man kan få ud af det, når man har erfaringen, skruer vi helt op for de kulinariske udfordringer.

Aktivitetsforslag 1

Tilbered en menu med 3 retter eller flere, for eksempel:

  • Grillede asparges

  • Flødekartofler

  • Hjemmelavede pommes frites

  • Jordsteg

  • Spidstegt kylling

  • Kuvertbrød

  • Burger – bag bollerne på bålet.

  • Grillet ananas m. råcreme

Tilpas selvfølgelig sværhedsgraden til deltagerne.

Aktivitetsforslag 2

Lad FDFerne selv sammensætte en menu, hvor de får lov til både at stege, koge, bage og fritere elementer – alt sammen selvfølgelig over bål.

Aktivitetsforslag 3

Lav en større menu, hvor flere forskellige bålteknikker kommer i spil og udfordr FDFerne med at stille krav til deres timing.

Oplevelse

Bål-gourmet

Nummer

10

Mærketråd

Bålaktivitetsmærket

Tilbage