Fortæl om FDF

Derfor tager vi mærket

Vi ved, vi elsker FDF, men det kan være svært at beskrive, hvad det er, vi elsker ved FDF. Hvordan opsummerer og formidler, vi alt det, FDF er? Det skal vi øve os på sammen.

Aktivitetsforslag 1

Tegn alt det allerbedste fra FDF på en plakat. Er det fællessang, er det lejrture, venskaber, eller noget helt tredje?

Aktivitetsforslag 2

Opret eller overtag kredsens Instagram i en måned.

Aktivitetsforslag 3

Planlæg og gennemfør et rekrutteringsarrangement for eksempel på den lokale skole eller SFO.

Vejledning

  1. Tryk evt. plakaten som banner, der kan hænge på kredshuset eller brug det på en anden måde i kredsens branding. Få besøg af en gammel FDFer, der kan fortælle om, hvordan FDF var dengang, mens I tegner. Prøv bagefter selv at fortælle, hvad FDF er for jer i dag. Hvad tror I, I vil huske, når I bliver gamle?
  2. Besøg kredsens Instagram eller evt. Facebook, hvilket indtryk får I? Er det også sådan, I oplever kredsen? Tal forinden om, hvilket budskab I gerne vil sende til modtagerne i billeder, tags og tekst. Tal om FDFs ambition, og overvej valg af fotos, tekst og indhold. Aftal antallet af opslag - skal det være hver dag, en gang om ugen, og om I skal lægge noget på story.
  3. Eller invitér måske børnene hjem i kredshuset. Hvad skal I lave, hvordan skal plakat eller invitation se ud, skal I have nogle flyers. Tal om hvilket indtryk, I gerne vil videreformidle, og hvordan I når flest muligt.

Find skabeloner til plakater og flyers på trykkeriet.FDF.dk

Oplevelse

Fortæl om FDF

Nummer

8

Mærketråd

Kommunikationsmærket

Tilbage