Agentmøde for tumlinge 2

Den store agentprøve!

Indsendt af Sæsonplanen

Mødeaktivitet

Agentmøde for tumlinge 2

To eller tre ledere klædes ud og tager opstilling på en aftalt rute. Den første leder står ved kredshuset. Når deltagerne lister ud af kredshuset, begynder den første leder at gå. Husk at kigge tilbage en gang imellem, så deltagerne får mulighed for at lege usynlige.

Fortæl deltagerne følgende: Det et godt, I er kommet! Puslingene har observeret noget meget mystisk, og de tør ikke længere komme til FDF, før der er styr på, hvad det er. Det er heldigt, at I alle har lært, hvordan rigtige agenter opfører sig. Det får I nemlig brug for nu!

Der er igennem længere tid blevet observeret forskellige mørkklædte mænd, som går rundt med en kuffert. Vi bliver nødt til at finde ud af, hvad der er i denne kuffert. Der er meldinger om, at indholdet kan være farligt for FDFs fremtid. Hov – se! (peg ud af vinduet) Der er en af mændene – og han har en kuffert med! Skynd jer at følge efter ham, men pas på og vær vågne, de må endelig ikke opdage jer.. Måske kufferten skifter hænder undervejs… Se, om I kan få fat i kufferten. Husk nu, hvad I har lært!

Lad tumlingene forfølge kuffertens færd gennem byen. De skal huske at gøre sig usynlige, have deres agentbriller m.m. på. En rigtig agent må ikke afsløres.

Til slut får tumlingene kufferten og består derved agentprøven.

FORKYNDELSE Frederiks flyverdragt, kap.2.

MATERIALER

Agenttøj til de to eller 3 ledere, som skal gå med kufferten. Kuffert.

Deltagere

4 - 30 personer

Alder

7 - 9 år

Varighed

60 - 90 min.

Materialer

Deltagere

4 - 30 personer

Alder

7 - 9 år

Varighed

60 - 90 min.

Inde/ude

Udendørs