Braiseret kalveskank med stegte jordskokker

Okse- og kalvekød

lækker gryderet vserveret med jordskokker og råkost.

Indsendt af

Beskrivelse

Skær marven ud, hvis der er noget. Steg skankerne ved høj varme, sammen med snittet porre, løg og hakket hvidløg. Tilsæt vand og bouillonterninger. Koges mindst 1½ time til kødet er mørt. Tag kødet op, hold det varmt. Pisk i fonden med et piskeris indtil urterne er pisket så meget ud, de kan. Steg marven i tern på 1x1cm på en meget varm pande. Efter 2 min tilsættes citronsaft og hakket persille. Bland marven ned i saucen, hæld saucen over kødet og server.

Bemærkning

Tilbehør: Stegte jordskokker og råkost.

Deltagere

10 - 10 personer

Varighed

120 min.

Inde/ude

Indendørs
Udendørs

Materialer

10 styk kalveskank
5 fed hvidløg
2 styk porrer
2 styk løg
1 styk citron
1 bundt persille
3 styk bouillonterninger