Braiseret kalveskank med stegte jordskokker
Okse- og kalvekød
Indsendt af
Beskrivelse
Skær marven ud, hvis der er noget. Steg skankerne ved høj varme, sammen med snittet porre, løg og hakket hvidløg. Tilsæt vand og bouillonterninger. Koges mindst 1½ time til kødet er mørt. Tag kødet op, hold det varmt. Pisk i fonden med et piskeris indtil urterne er pisket så meget ud, de kan. Steg marven i tern på 1x1cm på en meget varm pande. Efter 2 min tilsættes citronsaft og hakket persille. Bland marven ned i saucen, hæld saucen over kødet og server.
Bemærkning
Tilbehør: Stegte jordskokker og råkost.
Deltagere
10 - 10 personer
Varighed
120 min.
Inde/ude
Indendørs
Udendørs
Materialer
10 styk
kalveskank
5 fed
hvidløg
2 styk
porrer
2 styk
løg
1 styk
citron
1 bundt
persille
3 styk
bouillonterninger