Penne ala Carbonarda

Den varme mad|Kødretter

Den klassiske carbonarda bare med penne pasta i stedet.

Indsendt af

Beskrivelse

Kog pennene i letsaltet vand. Mens pastaen koger, steges baconen langsomt indtil den er sprød. Bræk baconen i små stykker. Pisk æggeblommer, bacon og halvdelen af parmesanen sammen.

Når pastaen er kogt, hældes vandet fra og pennene blandes med bacon, fløde/osteblandingen. Restvarmen i pastaen er nok til at koge æggesaucen, så den er blød og silkeagtig.

Retten smages til med resten af osten og masser af friskkværnet peber.

Bemærkning

Serveres staks med en stor skål salat.

Deltagere

4 - 4 personer

Varighed

45 min.

Inde/ude

Indendørs
Udendørs

Materialer

500 gram penne pasta
10 skiver bacon
1 smule olie
5 styk æggeblommer
1 deciliter piskefløde
125 gram parmesan
1 knap salt
1 smule peber