Penne ala Carbonarda
Den varme mad|Kødretter
Indsendt af
Beskrivelse
Kog pennene i letsaltet vand. Mens pastaen koger, steges baconen langsomt indtil den er sprød. Bræk baconen i små stykker. Pisk æggeblommer, bacon og halvdelen af parmesanen sammen.
Når pastaen er kogt, hældes vandet fra og pennene blandes med bacon, fløde/osteblandingen. Restvarmen i pastaen er nok til at koge æggesaucen, så den er blød og silkeagtig.
Retten smages til med resten af osten og masser af friskkværnet peber.
Bemærkning
Serveres staks med en stor skål salat.
Deltagere
4 - 4 personer
Varighed
45 min.
Inde/ude
Indendørs
Udendørs
Materialer
500 gram
penne pasta
10 skiver
bacon
1 smule
olie
5 styk
æggeblommer
1 deciliter
piskefløde
125 gram
parmesan
1 knap
salt
1 smule
peber