Sommerlejr 2019 - Madagaskar

Så var vi igen i år på sommerlejr i uge 31. Og det var selvfølgelig på Klinteborg. Vi mødte alle dyrene fra Madagaskar! Der var masser af badning, sjov og hygge. Vi byggede huler, et fly og en strandcafe, og om aftenen dystede både dyr og børn i forskellige konkurrencer i vores egen version af Versus. Her er der nogle billeder fra vores fantastiske tur.

Valby kulturdage

Vi var selvfølgelig repræsenteret på Valby kulturdage, hvor vi samlede penge ind til kredsen, så vi kan komme på en masse fede lejre og ture. Hos os kunne man fiske i fiskedammen og prøve lykken i lykkehjulet. Derudover havde vi fire søde FDF'ere, som gik rundt og solgte en masse lodder. Tak, til alle jer der kom forbi og sagde hej :)

FDF på Bakken

Det er et helt nyt arrangement, som blev holdt for første gang i år! Det er et løb rundt på Bakken, hvor man skal løse en masse forskellige opgaver, hvor nogle af dem skulle løses i en forlystelse. Man skulle blandt andet synge "Jeg kører i min lille bil" imens man kørte i radiobilerne, og filmede sig selv. Arrangementet er for alle FDF'ere på Sjælland og deres familie. Vi var en lille gruppe som tog afsted, og det kan helt klart anbefales at melde sig til næste gang.

Overnatning

Der overnatning for tumlingene og piltene, i Ulla og Mathilde´s have, fra fredag d. 20 september til lørdag d. 21 september. Der skal laves bål og hygges.

Biograftur

Vi skal i biografen!

Onsdag d. 9 oktober, klokken 17:30 - 20:00 tager hele kredsen i biografen. Vi skal "Den lille afskyelige snemand", så skynd jer at tilmeld jer så i kan nå at få en plads.

O!O

Så er det endnu engang tid til O!O, og der d. 4 oktober til d. 6 oktober, og du skal da med! Lejren er for væbnere og seniorvæbnere, så gå ind find lige den gruppe du gerne vil på, og aflever sedlen til din leder.