Formel 23 - en sommerlejr med fart!

af Ulla Langemark Hansen

I uge 31 blev der savet, hamret og skruet på livet løs på Klinteborg ved Fårevejle, for 4 sæbeklassebiler skulle samles og gøres køreklar inden det store racerløb om fredagen. Det blev en uge, hvor evner i kodeløsning, reb og rafter, smidighed, hurtighed, samarbejde og venskab kom i spil, for materialerne til bilerne skulle jo først indsamles inden de kunne bygges. Og midt i det hele blev bilerne så stjålet! Og så var det ud på et aftenløb for at finde dem igen. Heldigvis viste det sig, at det var seniorvæbnerne, der havde taget dem, og efter et væddeløb - i total mørke - fik vi bilerne tilbage og atter sat på plads på parkeringspladsen på Klinteborgs gårdsplads.

Det blev også en uge, hvor det helt store mysterium skulle løses. For en gang for meget længe siden, var en meget værdifuld diamant forsvundet under en politi-øvelse på Klinteborg...og måske vi kunne finde den?!? ALLE børn, unge og ledere - ja selv vores "onkler" måtte hjælpes ad med at få løst mysteriet - og minsandten om det ikke lykkedes... og i allersidste sekund inden sæbekassebilerne ville blive taget af fogeden!

I væbnerlejren stod ugen på primi-aktiviteter og øvelse i udendørs-skills og væbnerdag. Der blev bygget lejrplads med telte, hængekøjer, hævet bålsted, fedtfælde og huggeplads. Og der lugtede herligt af røg - hele ugen!

Fredag samledes vi så alle til det store Formel 23 race på Klinteborgs store lejrgrund. Ruten gik over sletten og gennem gårdpladssen og rundede parkeringspladsen. Gennem 3 race dystede de 4 hold om at blive den store vinder. Alle gav den gas og samarbejdede på holdene i bedste Mario cart-stil, men en vinder er der jo altid - og det blev væbnerpigerne. Og det blev selvfølgelig fejret med en herlig sommerlejrfest ude i det fri!

Det var en fantastisk sommerlejr, på trods af diverse Corona-restriktioner som hyppig håndvask, ekstra rengøring og afstand ved aktiviteter og spisning. Og jeg må da indrømme, at der nok var en del børn, der fik øvet sig i det med at samarbejde, at acceptere hinandens forskelligheder og måske endda se forskelligheden som en styrke.

Præcis en sommerlejr i FDF K 23´s ånd!

Billeder af Ulla Langemark Hansen

Teltovernatning i Ullas have - for mini-FDF'erne!

af Ulla Langemark Hansen

Når man er mini-FDF'er er man jo desværre for ung til at komme med på sommerlejr, meen derfor skulle de jo ikke snydes for en lille lejrtur denne sommer. Fredag d. 28. august 2020 mødtes derfor 6 mini-FDF'ere med Ulla og Kirsten hjemme i Ullas have i Valby. Her skulle de lave mad over bål, på lygteløb og overnatte i telt. Selvom det regnede det meste af tiden og selvom vi vågnede lørdag morgen til lyn og torden, blev det en super hyggelig overnatning - og de søde min-FDF'ere var bare super gode! Det tegner ganske godt for de kommende lejre, når de bliver tumlinge

.

Billeder af Kirsten Langemark

Fødselsdage

August

Sandra – Sejer – Mille - Christian

September

Nathalie – Vilma – William

Oktober

Siri – Claus – Torben – Kim – Julie – Kirsten

STORT TILLYKKE TIL ALLE!

Nye medlemmer

Velkommen i FDF K23 Valby til:

Konrad, Johan, Ellen, Buster, Freya, Buster, Maggie, Silke, Siri, Mads, Elvira

Error executing child request for handler 'System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil+ServerExecuteHttpHandlerAsyncWrapper'.

Jubilæum

Tillykke med jubilæet i K23 Valby til:

5 år

Asta

15 år

Mathilde