Opgaver

Farvelægning

Farvelæg denne tegning af Sille og Sigurd som er på skattejagt, og send et billede af det færdige resultat til Mathilde i en SMS til 23807473.

Du kan finde en printversion HER

Foto-løb

Løs disse koder og tag et billede af hver ting på listen. Billederne skal sættes sammen til en collage, og sendes til Mathilde i en SMS til 23807473.

Find ordet!

Her får du nogle rebusser! Se om du kan løse dem. Du kan sende dine svar til Mathilde på nr. 23 80 74 73, så kan du få at vide om du har svaret rigtigt.

1:

2:

3:

4:

5:

6:

Naturbillede

Gå ud i haven eller tag en tur i skoven, og lav et billede af de ting du finder i naturen. Du bestemmer selv hvordan dit færdige billede skal se ud. Tag et billede af dit kunstværk og send det til Mathilde på nummeret 23807473.

Gruppebillede

Det kan godt blive lidt svært når, vi ikke må mødes… men! Hvis du sender os et billede af dig selv hvor, du har FDF-skjorten på og viser os hvad, du synes, der er det bedste ved FDF, så vil Mathilde samle alle de gode billeder sammen og lave ét stort fælles billede. Det vil selvfølgelig blive sat på vores hjemmeside og lagt op i vores Facebook gruppe. Billedet du tager skal sendes til Mathilde på nummeret 23807473.

Se et eksempel på vores gruppebillede øverst på siden.