Det bliver så sjovt!

Find deltagerbrevet her

FDF K25 Brønshøj fylder 90 år. Derfor handler kredsweekenden om fødselsdage og tallet 90. Vi skal holde en kæmpe fødselsdagsfamilefest for hele FDF K25-familien. Og så skal vi selvfølgelig spise lagkage!

Kom med og oplev kredsstemningen - næsten som på en sommerlejr. Vi vil løbende lægge mere information ind her på siden, og du får et deltagerbrev pr. mail ca. en uge før lejren.

Vi skal på Jomsborg ved Jægerspris. En af FDFs bedste lejre, som er renoveret for få år siden. Vi var på sommerlejr deroppe i 2020.

Du kan tilmelde dig her: https://medlem.fdf.dk/event/id/673/register. (Du bliver bedt om at logge ind. Har du ikke været logget ind på medlemssystemet tidligere, klikker du på ”nulstil adgangskode”, så bliver der sendt en mail til dig. Du skal angive den mailadresse, du i sin tid har givet til FDF)

Hjælp til mad/køkken

Hvis du godt vil hjælpe os, kan du på tilmeldingen tilbyde at bage boller eller lave en portion salat til 10 personer til den store fødselsdagsfest lørdag aften.

Vi har også brug for folk til at stå i køkkenet, så hvis du har tid hele eller noget af weekenden, må du gerne skrive en mail til jst@fdf.dk eller krydse det af, når dit barn tilmelder sig.