En eventyrlig opdagelsesrejse

FDF Landslejr 2022 skal vi alle afsted på en eventyrlig opdagelsesrejse til et uopdaget kontinent, der hedder ‘Coratia’.

Dette særlige kontinent består af syv landskaber, der tilsammen udgør det fantastiske fantasi-kontinent vi alle rejser til i vores luftballon. De gamle fortællinger lyder, at der i Coratia gemmer sig ‘modets hjerte’ – en besynderlig Kronkordius, som for alt i verden ikke må gå i stykker eller falde i de forkerte hænder.

En smilende FDF-pige ved navn Amelia har, oppe på det mørke loft, fundet sin bedstefars gamle logbog fra hans mange opdagelsesrejser. På én af rejserne har han, som det første menneske, opdaget Coratia. Men bedstefaren er sidenhen aldrig dukket op. Amelia har besluttet at samle en lille ekspedition og drage afsted i sin luftballon mod Coratia – og hun drømmer om at alle FDFere fra hele landet gør det samme.

Det kræver sammenhold og mod, at tage på en eventyrlig opdagelsesrejse til Coratia. Vidste du…at ‘Coratia’ kommer af det engelske ord ‘courage’, som betyder mod.

Kredsens hold på landslejren 2016

Holdledere

Spørgsmål kontakt:

Julie Riber: 40 21 27 82

Alberte Schimmel: 20 95 96 26