Tak for bidrag til sommerfesten - vi glæder os til at se jer i 2024!

Vi har brug for hjælp

Som forældre kan man hjælpe på mange måder:

Opsætning af boder, borde og stole i haven
De 2 onsdage inden sommerfesten bruger vi et par timer på at sætte boder op og bære stole og borde frem. Så kom og giv en hånd f.eks. fra ca. 18:30 til 20, mens dit barn er til FDF-møde.

Boderne
Piltene + alle væbnerholdene står for hver deres bod. Alle børn vil blive bedt om at være med til at bemande boderne mellem kl. 15 og 21, både torsdag og fredag. Der vil være ledere tilknyttet hver bod hele tiden.

Andre boder
Forskellige folk står for at få bemandet boderne, som bl.a. omfatter restaurant, salgsbod, loppemarked, pølsebod, skydebod og hyggebod. Her kan vi også bruge forældre til at stå i boderne 2 timer mellem 15 og 21 torsdag eller fredag. Det er altid en vældig hyggelig lille tjans, hvor man møder en stor del af Brønshøjs børn, unge og voksne.

Oprydning
Fredag aften efter festen hjælper vi alle sammen med at rydde op, så det meste er ryddet af vejen med det samme. Vi vil derfor sætte pris på et par ekstra hænder, så vi kan blive hurtig færdige. Efter oprydningen fejrer vi afslutningen på sommerfest med lidt mad og drikke i Sognecenteret.

Lopper
Vores lille loppemarked er altid populært. Så det handler bare om at gå hjem og rydde op i gemmerne og se hvad der gemmer sig af bøger, nips, legetøj, porcelæn, lp’er, videoer etc. Sommerfesten tager dog ikke imod tøj, elektronik og store møbler. Lopper kan afleveres i Præstegårdshaven.

Gevinster
Kan man bidrage med gevinster er det altid velkomne. Der er brug for mange præmier og trøstepræmier. Har man kontakt til et firma, som kan sponsorere er det rigtig fint.

Forældrehjælp!

Vi har altid brug for frivillige hænder til bl.a.:


Opsætning af boder
Opsætning af lys og hylder
Lave lagkager
Opsætning af borde og stole
Hjælpe i køkkenet
Stå i bod
Oprydning i haven