Hvis du går i 7. klasse, så er det bare med at hænge på, for 1. seniorvæbnere i FDF K25 Brønshøj inviterer dig til at blive en del af vores fantastiske eventyr.

Vi er en flok sprudlende og seje unge, der elsker at tage på eventyr, udforske, lege og grine sammen. Hvis du er klar til at have det sjovt, skabe minder for livet og møde nye venner, så er vores seniorvæbnergruppe det helt rigtige sted for dig.

Vi mødes hver torsdag 18.30-20.30 foran Brønshøj Sognehus, Brønshøj Kirkevej 4D, 2700 Brønshøj.

Vi deler billleder og "løse" kommentarer fra møder med Jer forældre via en Facebook-gruppe. Find gruppen her .

Hvis du er nysgerrig på, hvad der sker i vores kreds udover vores fantastiske møder, så kan du se det på kredsens Instagram her. På kredsens Facebook-side finder du masser af spændende information om kredsen, billeder fra vores ture og meget mere. Følg med her.

Har du nogen spørgsmål eller skal du give besked om, at du ikke kan deltage en dag? Julie er klar til at tage imod dine afbud og besvare eventuelle spørgsmål. Du kan skrive til hende på tlf. 4021 2782 eller spørge din FDF-leder til møderne.

Så skynd dig, hop med ombord, og lad os sammen skabe nogle fede minder og uforglemmelige øjeblikke. Vi glæder os til at se dig!

Mange eventyrlige hilsner,

Mette, Christian, Emil og Julie

Halvårsplan

Se, alt det sjove vi skal.

Se den her!

Emil Andersen

Leder

26 29 20 40

Christian Møller

Leder

Julie Riber

Leder

40 21 27 82

Mette Brøndum

Leder