Sommerlejr 2025

🎬 Bliv stjernen i dit eget TV-show! 🌟
Drømmer du om at stå foran kameraet og være en del af noget unikt? Så er Sommerlejr 2025 lige noget for dig!
👉 Hvornår? 19.-26. juli
👉 Hvor? Lejrcenter Vork
👉 Pris? Kun 1600 kr
📅 Sidste chance for tilmelding: 1. maj 2025 – Vent ikke for længe!
Sammen skaber vi uforglemmelige oplevelser fyldt med grin, sjov og stjernestunder!
Tilmeld dig ved at gå ind på linket:
https://medlem.fdf.dk/event/id/4531/register

Vi ses til sommerens bedste TV-Show! 🌟🌟🌟
Køkken på sommerlejr

Hvad vil det sige at være Køkkentante eller onkel på sommerlejr?

Først og fremmest er det vigtigt at understrege at når man er med som køkkentante eller onkel, så er man først og fremmest dette og derefter forælder. Ansvaret for ”vores egne børn” er ledernes opgave og man vækker eller putter fx aldrig sine egne børn (det har de forskellige ”puttere/ledere” ansvaret for).

Vi har som udgangspunkt ikke børn i køkkenet, og vi er ikke på børnenes sovesale.

Vi er et stort hold af voksne i køkkenet, der står for følgende måltider på lejren:

  • Morgenmad
  • Formiddags-haps
  • Frokost
  • Eftermiddags-haps
  • Aftensmad
  • (Lederhygge)

Vi spiser samtidig med børnene dog har vi vores eget spisebord i spisesalen.

Umiddelbart efter måltidet vasker vi op og gør køkkenet rent.

Vi arbejder i hold, og der er aktivitet i køkkenet fra tidlig morgen til sen aften. Vi forsøger dog at koordinere, så at der er mulighed for fx at tage en formiddag fri til at tage en tur i området, tage med børnene på en tur eller noget helt andet.

Køkkenmøde: Hver aften efter lejrbål (mens børnene puttes) afholdes et køkkenmøde. Her bliver blandt andet evalueret dagen, får nyt fra ledermødet og planlægger den kommende dag. Dette er ofte køkkenchefen der deltager i dette møde.

Ledermøde: En repræsentant fra køkkenet deltager til det daglige ledermøde.

Køkkenet er selvfølgelig velkomne til lederhygge om aftenen; hvor der er uformel hygge, quiz mm.

Vi er mange i køkkenet og derfor uddelegerer vi både de enkelte måltider mellem os men også områder som fx ansvar for allergi-kost, lagerstyring, indkøb mm.

Inden lejren mødes vi et par gange og koordinerer/planlægger menu, indkøb mm.

Pris: Som en del af køkkenteamet betaler man også for at deltage i sommerlejren. Dette gøres ved tilmelding og koster det samme som lederne.

Vi knokler på, men der er samtidig også tid til et godt grin og masser af hygge